GavranESC
Ekspert
Neko se i odusevi nasom pesmom i izvodjenjem
Bukvalno četiri najbolje pesme ove godine.
Neko se i odusevi nasom pesmom i izvodjenjem
Sad sam tek skontala da me ovaj Andrija podseća na Platzmana iz Imagine DragonsOd 1:05:30 intervju sa Lavinom:
Eto, Luka je 1998. godište.
Oh ne, pitao sam se sta je sa njimOvaj dragi čikica je nažalost, rip
Super je što ih zovu. Ovaj intervju je opet pokazao koliko su opušteni.Nižu se intervjui, leeepo
Neka neka. Kako je to lepo kad žuta štampa nema šta da napiše o tebi i da hoćeSuper je što ih zovu. Ovaj intervju je opet pokazao koliko su opušteni.
Nije mi samo jasno, kako se neko ne seti da im postavi još neka pitanja i da se ne ponavljaju uvek slična/ista. Čak je i Luka kroz foricu potvrdio da "novinari" ne znaju da im postave pitanja.
A ovaj ovde iz Republike je mogao bar da im da za početak ljudski mikrofon
Trebaju kod Galeba na 2- 3 časovni podkast![]()
Galeb: "Razmišljajući o kulminativnom stanju opsednutosti unutrašnjeg razdirućeg problema čoveka ili ti bića uopšte i te kognitivne ljudske problematike čitave današnjice pa i civilizacije možemo slobodno reći i čitave budućnosti, i uzimajući u obzir to sagledavanje kroz višu ili vašu prizmu tih kognitivnih osećanja, padova, (čoveče) može se reći i raspadanja ali i te kako i nada, primećuje se i oseća ta vaša tamna poetičnost, pre bih rekao prooozni pristup ka ovoj vašoj pesmi i generalno stvaralaštvau koje sam btw pročitao sinoć i bio iznenađen poetskom zbiru jednog maltene tragača vremena, poput jahača apokalipse i zato sada želim da znam, odakle ste crpili inspiraciju i da li vam je možda čak i Niš (imam tamo neku rodbinu) poslužio u vreme odrastanja ili kasnije puberteta?Jaaaoo čujem Galeba kako pita: