hr Hrvatska 2026: LELEK - Andromeda

Marin je jedna obicna narcisoidna majmuncina koju bih ja tukla od jutra do sutra, a ove zene ako su toliko tupave da dopustaju da im jedan propali rijaliti igrac i influenser kroji sudbinu onda ni ne zasluzuju da Zorja trosi svoje vrijeme na njih
Lelek same jedve ton da ubodu, ali eto Marin kao bekvokal ce to sve da izvuce tiptop ✨✨✨

Pa zorka prati marinu, Inku Večerinu i ostale ne :o

A bas sam se nadao da ce Zorja bit prateći i da će zadnji kadar biti na njoj, baš da pokaže da je politika kur×va i da se Srbi i Hrvati zapravo vole

Али шта је овде лаж, Зорја јесте Српкиња и ауторка је пјесме, није да својатају некога ко није Србин, ХРТ је знао и ко је и шта је Зорја, не требају им медији да их подсјете

Ако је то разлог онда је то за лобањетину

Ja se ne sećam recimo za Hari Mata Harija da je bilo nekog bojkota zbog Željka Joksimovića još završio čovek 3. A to je bilo tačno pre 20 godina još.

Marin je bio prateći i na Dori, izvele su ga na pozornicu i zahvalile mu se i to su tada i rekle... Tako da ništa to novo nije. Ne bih da nagađam razloge, mora da je nešto krupno. U isto vreme, ona je samo jedan od autora, u svetu autorstva nema mesta egu, prodala si pesmu, više nije u tvom vlasništvu i to šta će neko raditi sa njom, sa kim i na koji način će je pevati više nije tvoja stvar. Opet, možda je nešto drugo u pitanju, što mi i deluje logičnije.
Jedan od autora pesme sa svojim suprugom,da. Je li suvišno pominjati da je audio verziju izvukla za nekih 80% bek vokalima? Ipak,ispada da nije prodala samo tekst nego kompletan paket.
Znam da nema ni truna sujete u sebi i da pored svega ovoga što se desilo želi devojkama sve najbolje u Beču. Ko je poznaje lično zna o čemu pričam.
I da, logično je bilo da će Marin pevati bek vokale u trenutku kad ona nema Hrvatsko državljanstvo, svakako, to nije bio plan i za Beč ali plime se brzo menjaju.

Pa jel nije bek vokala i plesaca koji nemaju HR drzavljanstvo? Tipa onaj wanabe mađionicar iz Rusije 2i11e. I zar nije Roso sam napisao tekst, a bracni par glazbu?

Jedan od autora pesme sa svojim suprugom,da. Je li suvišno pominjati da je audio verziju izvukla za nekih 80% bek vokalima? Ipak,ispada da nije prodala samo tekst nego kompletan paket.
Znam da nema ni truna sujete u sebi i da pored svega ovoga što se desilo želi devojkama sve najbolje u Beču. Ko je poznaje lično zna o čemu pričam.
I da, logično je bilo da će Marin pevati bek vokale u trenutku kad ona nema Hrvatsko državljanstvo, svakako, to nije bio plan i za Beč ali plime se brzo menjaju.
Ne poznajem je, ali znam da nije takva da bi bilo to što su neki spominjali, zbog bek vokala itd. zato sam i rekla da ne verujem da je to, već nešto krupnije. Nije to ni lično ništa sa devojkama sigurno nego verovatno sa njihovim menadžerom ili šta god.

Ne treba žuriti sa nekakvim tvrdnjama i zaključcima, moguće da Zorja nikad nije bila u planu da pjeva bek vokale.

Back