Smešno je što 50% njih meša Zejnu i Zorju (u intervjuima itd)ХРТ је знао и ко је и шта је Зорја
Jedan od autora pesme sa svojim suprugom,da. Je li suvišno pominjati da je audio verziju izvukla za nekih 80% bek vokalima? Ipak,ispada da nije prodala samo tekst nego kompletan paket.Marin je bio prateći i na Dori, izvele su ga na pozornicu i zahvalile mu se i to su tada i rekle... Tako da ništa to novo nije. Ne bih da nagađam razloge, mora da je nešto krupno. U isto vreme, ona je samo jedan od autora, u svetu autorstva nema mesta egu, prodala si pesmu, više nije u tvom vlasništvu i to šta će neko raditi sa njom, sa kim i na koji način će je pevati više nije tvoja stvar. Opet, možda je nešto drugo u pitanju, što mi i deluje logičnije.
I to za TompsonaBilo bi ekstra kad bi Zeljac napisao pjesmu za Hr. To bi bio šlog
Al naslov "Hrvati šalju Srpkinju na Evroviziju"
Ne poznajem je, ali znam da nije takva da bi bilo to što su neki spominjali, zbog bek vokala itd. zato sam i rekla da ne verujem da je to, već nešto krupnije. Nije to ni lično ništa sa devojkama sigurno nego verovatno sa njihovim menadžerom ili šta god.Jedan od autora pesme sa svojim suprugom,da. Je li suvišno pominjati da je audio verziju izvukla za nekih 80% bek vokalima? Ipak,ispada da nije prodala samo tekst nego kompletan paket.
Znam da nema ni truna sujete u sebi i da pored svega ovoga što se desilo želi devojkama sve najbolje u Beču. Ko je poznaje lično zna o čemu pričam.
I da, logično je bilo da će Marin pevati bek vokale u trenutku kad ona nema Hrvatsko državljanstvo, svakako, to nije bio plan i za Beč ali plime se brzo menjaju.