dk Danska 2026: Søren Torpegaard Lund - Før Vi Går Hjem

I udružio se sa najgorim delom tog naroda (cion istima) kako bi ostao na vlasti i vešto izbegao ozbiljna suđenja po više tačaka koja su mu visila nad glavom a ostatak progresivog i normalnog dela naroda drži kao višegodišnje taoce....
Nisam siguran da razumes znacenje reci cionista, s obzirom na pogresnu upotrebu u ovoj recenici.

Ok, aj kad si me vec citirao da odgovorim za svaki od ovih citata:
"ispran mozak' - ovo je bilo vise u sali, ali tesko je ozbiljno razgovarati sa nekim ko spominje albansku zutu kucu, vadjenje organa i slicno... to je kao da treba sad nekog da ubedjujem da vakcine ne izazivaju autizam...
"podrzava terorizam' - nisam rekao da Pokahontas podrzava terorizam (nadam se da ne), ali cinjenica je da ta drzava podrzava terorizam. On je spremno okarakterisao Sorena kao "glupog" jer je stiker=podrzava genocid. Po toj logici iranska zastava=podrzava terorizam i suzbijanje prava zena i LGBT zajednice.
"treba da bolje prouci istoriju" bila je samo preporuka, ne uvreda. Ako neko iznosi tvrdnje, trebalo bi da se prethodno dobro informise i prouci tematiku, a ne da izvodi zakljucke iz medija i drustvenih mreza.
"ogorceni mrzitelj" - kolicina mrznje i ogorcenosti koja izbija iz nekih ljudi je po meni neshvatljiva. Citajuci ovaj forum, s kojom strascu se govori na ovu temu, ponekad mi se cini da je Izrael uzrok svih njihovih problema u zivotu.
Ajde organi su teorija zavere, a da li je Epštajn i njegov svetski lanac pedofilije isto teorija zavere? Čovek koji je godinama radio za Mossad i koji je svojim rečima, 'predstavnik Rotšilda' aka osnivača države Izrael. Postoje dokazi da su se deca preko Kosova transportovala za elitnu pr0stituciju 90ih. Itd itd...

Razmišljati o pravima seksualne manjine u ovom trenutku dok se hiljadama oduzima osnovno pravo na normalan život, dok se deca (devojčice btw, odnosno nesuđene buduće žene) koje su i ćerke tih muslimanskih žena (koje navodno 'brane'), besomučno ubijaju meni ne deluje kao borba za ženska prava.

Ok, aj kad si me vec citirao da odgovorim za svaki od ovih citata:
"ispran mozak' - ovo je bilo vise u sali, ali tesko je ozbiljno razgovarati sa nekim ko spominje albansku zutu kucu, vadjenje organa i slicno... to je kao da treba sad nekog da ubedjujem da vakcine ne izazivaju autizam...
"podrzava terorizam' - nisam rekao da Pokahontas podrzava terorizam (nadam se da ne), ali cinjenica je da ta drzava podrzava terorizam. On je spremno okarakterisao Sorena kao "glupog" jer je stiker=podrzava genocid. Po toj logici iranska zastava=podrzava terorizam i suzbijanje prava zena i LGBT zajednice.
"treba da bolje prouci istoriju" bila je samo preporuka, ne uvreda. Ako neko iznosi tvrdnje, trebalo bi da se prethodno dobro informise i prouci tematiku, a ne da izvodi zakljucke iz medija i drustvenih mreza.
"ogorceni mrzitelj" - kolicina mrznje i ogorcenosti koja izbija iz nekih ljudi je po meni neshvatljiva. Citajuci ovaj forum, s kojom strascu se govori na ovu temu, ponekad mi se cini da je Izrael uzrok svih njihovih problema u zivotu.
Znam istoriju, i nastanak cionizma i uloga zapada u nastanku Izraela i dve intifade i okupaciju i građanski rat u Libanu i rat između hamasa i fateha itd.

Postoji offtopic za tu temu, pisalo se više puta na forumu o tome i ne da se ponavljati pošto nije tema. Tema je Izrael i njegovo urušavanje takmičenja. Da, jeste kriv za 90% loših stvari što se trenutno dešava oko iste i glavni uzročnik je zašto se kvalitet značajno srozao poslednje dve-tri godine. Ako to smatraš da nije istina onda ne znam odakle uopštw možemo da pričamo.

Ultra desničari koji sanjaju svakakve dugogodišnje/viševekovne baljezgarije daleko od civilizacije i zasnovane baš na paradigmi pod kojom su i sami bili žrtve a zove se nacizam. Da li je bolje sad? @pinokio

I da, otišli smo predaleko i još na evrovizijskoj temi, Danske. Ja stajem.

Ultra desničari koji sanjaju svakakve dugogodišnje/viševekovne baljezgarije daleko od civilizacije i zasnovane baš na paradigmi pod kojom su i sami bili žrtve a zove se nacizam. Da li je bolje sad?
Ne, jer je apsolutno pogresno. Ali stvarno se previse otislo u off topic.

Brate, izgleda da je tebi a i nekim drugim likovima ovde mozak zesce ispran. Neko rece da se sa mnom ne vredi raspravljati, ali mislim da je upravo obrnuto. Ti si toliko duboko zagrizao u teorije zavere, da apsolutno nema svrhe ubedjivati te u suprotno. Jedino bih ti preoprucio da malo bolje proucis istoriju.
Prvo nisi mi brat, niti smo zajedno ovce čuvali pa da mi se obraćaš na takav način. To u šta sam ja zagrizao je moja stvar i ti sa tim svakako nemaš ništa.

Inace na onom Eurojury prosle godine (neko je ovde okacio), stavio je u top 3 Ukrajinu, Izrael i Gruziju. Moguce da ima neke cudne nacine privlacenja paznje.

Miloš će vas sastaviti sve sa crnom zemljom 🤣

Prvo nisi mi brat, niti smo zajedno ovce čuvali pa da mi se obraćaš na takav način. To u šta sam ja zagrizao je moja stvar i ti sa tim svakako nemaš ništa.
To "brate" nije bilo u kontekstu obracanja licno tebi, vec u svrhu uzvika, skraceno od "Brate mili, ovo je neverovatno!". Mozda je trebalo da napisem braaaate, ili koristim interpunkciju. Sad znam za ubuduce. E sad sto se tice tih teorija zavere, da, mozes da verujes u njih, ali kada ih siris ovde naici ces na odgovor.

Vratite se temi. Verovatno ni 1% onog čega ste se dotakli, nije na umu danskom predstavniku, no i da jeste, ne može se nagađati. Glasati za neku pesmu, ne znači podržavati zločine. Odavno je otvoreno pitanje zašto nisu isti kriterijumi učešća za sve emitere, ali kada već učestvuju, to znači da se za njihovu pesmu može glasati, a glasače ne treba napadati samo zato što im se dopala kompozicija ili koji god da je povod.​

Back