rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

I mnogi ostali Esc vlogeri nas stavili na hold. Esc Tom, Mat, Gabe. Samo su muzicki obrazovani vlogeri komentarisali nasu pesmu pozitivno - i naravno gomila onih non eventa. Samo cekam da izadje njihova proba i dobar rezultat (ocekujem) da im ostavljam uvredljive komentare na kanalima. Vec sam pocela.

Eurovoix ih je intervjuisao jos u Beogradu.
Jbg, fanice ne mogu da ''slay'' uz Lavinu pa su tuzni :ROFLMAO: . Hteli su da slay-uju uz ''Dont distroj Junajt'' smrc smrc

Meni Sinan odvratan posle onog debakla sa prošenjem da mu fanovi plate da otputuje na ESC jer se gospodin stanjio s parama.

Oni odavno nisu relevantni svakako, potpuno su abitni već neko vreme, pogotovo kad su počeli baš očigledno da rade plaćene promocije i botovanja.
Botuju oni jos od 2017/18, u to vreme su imali pristup probama i mogli su da kazu sta zele i da podsvesno uticu na utisak o pesmi/nastupu, plus je moglo da se koristi za manipulisanje kladionicama. Sreca pa su iz EBU primetili to pa su ogranicili probe ‘novinarima’.

Kaze Luka: "Saradjujemo sa kreativnim timom RTS-a, oni imaju iskustva na evrovizijskoj sceni, u pitanju je dijalog..."
Miso, bojim se.

Dakle mozemo da ocekujemo downgrade u odnosu na PZE.

Što se tiče nastupa, imaju poverenje u dvoje ljudi sa kojima se savršeno razumeju i koji su uz njih vezano za ceo paket u Beču. Iz intervjua zvuči kao da RTS nema direktnog uticaja... Tako da su tu ljudi od zanata, Marko Kazić i Staša Ivanović. Sve zajedno rade.
RTSu one kamere/kadrovi sa Meseca ipak neće biti potrebni.

Back