TVOJ GLAS ZVUČI POZNATO (Sezona 2026)

Odaberite do 3 najbolje imitacije u 9. epizodi

• Majsta94 - Floyd (Dado Topić) / Papaoutai (Stromae)

• Pokahontas - Igranka (Who See)

• Stefix - Under the Sea (Samuel E. Wright) / Samo mi se spava (Luke Black)

• Bebi - Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell) / Good Morning Baltimore (Hairspray)

• igorrogiESCfan - Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić) / Žena bez imena (Vlado Georgiev)

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Čuli smo svih devet imitacija, koliko su takmičari spremili za poslednju epizodu regularnog dela sezone. Glasanje počinje sada i za publiku traje do subote, 11. aprila u 12.41, dok takmičari treba da pošalju svojih 5 poena do četvrtka, 9. aprila u 13h, do kada je i rok za žiri.

Prilikom ocenjivanja, u obzir uzmite obe imitacije.
  1. Majsta94:
    Floyd (Dado Topić / Nacionalna klasa)
    Papaoutai (Stromae)
  2. Pokahontas:
    Igranka (Who See)
  3. Stefix:
    Under the Sea (Samuel E. Wright / Mala sirena)
    Samo mi se spava (Luke Black)
  4. Bebi:
    Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell / Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga)
    Good Morning Baltimore (Hairspray)
  5. igorrogiESCfan:
    Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić / Ko to tamo peva)
    Žena bez imena (Vlado Georgiev)

Linkovi su dodati na prvu stranu teme, a žiri obavešten o roku za glasanje.

Majsta94:
Floyd (Dado Topić / Nacionalna klasa) - Iako znam pesmu, sad sam tek skontao koliko muzika zauzima veći deo. Majsta je uradio što je mogao na zadatu temu.
Papaoutai (Stromae) - E, ovo je druga priča. Svaka čast na francuskom. Mislim da sam sad prvi put čisto čuo ceo tekst. Bravo :)

Pokahontas:
Igranka (Who See) - Prosto se čuje kod Pokyja kad mu imitacija odgovara. Rep deo predobar, Nina isto dobra.

Stefix:
Under the Sea (Samuel E. Wright / Mala sirena) - Znamo da si mega odličan imitator, ali kako si uspeo ovako fenomenalno Sebastijana da izimitiraš? Kad sam slušao, kao da upravo gledam film gde on peva. U jednom trenutku mi se učinilo da čujem kralja Džulijana :ROFLMAO::ROFLMAO: tako da peticija da se ponove filmska izdanja.

Samo mi se spava (Luke Black) - Bukvalno Luka. Vrhunski!

Bebi:
Husavik (My Hometown) (Molly Sandén & Will Ferrell / Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) - Bebi, svaka čast na niskom tonalitetu na početku. Sve vreme se pitam kako si uspeo. Sve je bilo dobro.

Good Morning Baltimore (Hairspray) - Ovde je možda trebalo malo viši glas ali svejedno je bilo dobro.

igorrogiESCfan:
Za Beograd (Miodrag i Nenad Kostić / Ko to tamo peva) - Joooj! Jooooj! Šalim se :ROFLMAO: Odličan svaki detalj.
Žena bez imena (Vlado Georgiev) - Kao stvorena za Igorov glas.

Razmišljao sam da li da skratim Floyda još više jer pjesma traje 5 minuta a od toga je instrumental fazon 3 i po minute 😭
Izgubim želju za pjevanjem dok dođe tekst haha

E da sam znao da je Dr Who žiri uzeo bih nešto na grčkom!!!

ja se izvinjavam što nisam uspeo drugu imitaciju, crko mi je mikrofon na telefonu, a mikrofon na kompu je krntija koja krene da trokira sa prvim višim tonom tako da nisam bio u mogućnosti da odradim Merilin Monro. Igranku sam odradio van kuće na drugom mikrofonu.

Toliko sam zabagovao šta da prijavim od esc pesme da ću na kraju prijaviti nešto random za dušu. xD

Back