rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Moram da prokomentarišem koliko je drugačiji vajb ove godine u odnosu na prošlu što se tiče komentara na forumu- znači prošle godine se najviše pričalo o svim nekadašnjim predstavnicima najmanje o Princu. Čak se i o Konu pričalo dosta, o tome kako se nije ulagalo u naše predstavnike a Prina ima svuda, na svim partijima (i to su stvari koje su se zamerale). Kad bi neko pokušao da botuje za Princa to bi odmah imalo kontra efekat (kao kad bi sad neko krenuo da piše protiv Lavine). Komentare na yt niko nije čitao niti komentarisao. Jedna krajnje toksična atmosfera na forumu... Drago mi je da sada nije tako 🍀

Ja tamo ne vidim ni 5% negativnih komentara ako na YT misliš. U principu ako ne prostače ne može im ništa, to je iznošenje mišljenja. Kad bi se za to banovalo prošle godine bi pola Srbije bilo banovano zbog komentara kod Princa.
Ma odes na YT komentare ali stavis ''najnoviji''. Skroluj i videces koliko botova ima. Posebno ona Sanja koja pise po 50 uzastopnih komentara i ostala kompanija. Prosto je ogadjen chat. Radije bih da vidim neki pravi negativan komentar od nekoga nego onu povracku od botovanja

Pa to sam i gledao, većina su ok komentari neki čak vuku i na botovanje ZA. Jedva da ima 5% koji pljuju i vidim par trolova kojih ima na svim videima jer vide da reagujete na njihove gluposti. Više ima komentara ljudi koji kukaju na hejtere nego samih hejtera :)

Moram da prokomentarišem koliko je drugačiji vajb ove godine u odnosu na prošlu što se tiče komentara na forumu- znači prošle godine se najviše pričalo o svim nekadašnjim predstavnicima najmanje o Princu. Čak se i o Konu pričalo dosta, o tome kako se nije ulagalo u naše predstavnike a Prina ima svuda, na svim partijima (i to su stvari koje su se zamerale). Kad bi neko pokušao da botuje za Princa to bi odmah imalo kontra efekat (kao kad bi sad neko krenuo da piše protiv Lavine). Komentare na yt niko nije čitao niti komentarisao. Jedna krajnje toksična atmosfera na forumu... Drago mi je da sada nije tako 🍀
Kakav predstavnik, takva i atmosfera

Ma ne ponovio nam se vise nikad takav predstavnik.

Sad nadam se da imamo paket, ali bitno je da imamo zgodnog Luku. 🥰🥰🥰

Ne znam ljudi za vas ali meni se toliko smucila comment sekcija na nasoj pesmi da vise i ne citam komentare! Moze li se nesto uraditi protiv onih botina koji su ogadili sekciju za komentare? Nikada u zivotu nisam video toliko spamovanja sa ogavnim komentarima i to od nekoliko osoba koji rade zajedno
Sub, šta će ti komentari? Da li je to nešto vezano za procenu oko klađenja? 😂

Choke može biti i jedno i drugo, zavisi od konteksta. Ne kapiram zašto je gore ako je jedno ili drugo, mislim da je poruka sasvim jasna 🤣

Apsolutno razumem zašto se ovo smatra pitkijem za šire narodne mase od naše pesme.

Sub, šta će ti komentari? Da li je to nešto vezano za procenu oko klađenja? 😂
Ma ne naravno, nego volim da procitam komentare. Volim da cujem stav i misljenja drugih ljudi ,kako su oni doziveli i videli pesmu na neki svoj nacin :love:. a kladionice vise ni ne gledam od kad sam video da su Malta i Luksemburg na 13 odnosno 15 mestu :ROFLMAO:

Choke me je vrsta pop roka koju možeš čuti na radiju, Kraj mene je kad s namerom odeš na metal koncet samo zbog toga.
Ma apsolutno. Choke me je jednostavno mainstream pesma i zato je mnogo jača na uvo. Rumunija me podseca ne nešto što bi Avril Lavigne u svom prime-u otpevala. Kraj Mene je undergeound tip pesme. Čak je i ublažena baš zbog evrovizije, inače bi original bio još teži za uho

Ma apsolutno. Choke me je jednostavno mainstream pesma i zato je mnogo jača na uvo. Rumunija me podseca ne nešto što bi Avril Lavigne u svom prime-u otpevala. Kraj Mene je undergeound tip pesme. Čak je i ublažena baš zbog evrovizije, inače bi original bio još teži za uho
Choke me je meni baš Evanescence vajb. Veoma girlie/gay coded rock.

Choke Me je pre svega mejnstrim pop sa primesama roka. Kraj Mene je ublaženi progresivni metal, dakle totalni podrum muzika. Obožavam rumunsku pesmu i u top 10 mi je. Ko će bolje proći zavisi od nastupa.

choke me "vozi" sva tri minuta dok naša eksplodira samo u zadnjih 30 sekundi.
Sve zavisi. Ima dosta rok fanova koji preferiraju nasu pesmu. Rumunija im previse vuce na pop i zato im je odbojnija. Meni je nasa pesma licno bolja od Rumunske, ne zato je nasa, vec zato sto ja volim malo tvrdji metal zvuk, koji mi imamo, a Rumunija ne. Nasa pesma nije napravljena da te vozi od pocetka do kraja, vec da ti polako izvlaci emocije i obgrli na kraju. ''Kraj mene'' je emocionalni rolerkoster, koji mnogi nece ostetiti na zalost, dok je ''Choke Me'' energicni nastup. Sad je na tebi da izaberes sta ti vise prija.

Back