302. FSC - Give Me Back My MTV!

Privodimo kraju prvi dan prijava 302. FSCa. Za nas ovo je bio buran dan, celi dan hitna pomoć dolazi i odlazi iz glavne zgrade ShTV kako bi pomogla našim zaposlenima kojima je pozlilo od naleta uzbuđenja od vaših neverovatnih prijava!!

Prijave i dalje traju, nestrpljivo vas iščekujemo! :love:

Meni nazalost nije toliko nedostajalo takmicenje 😭, ali imam mali hajp oko nove teme. Zadatak je trebao da odluci da li cu ucestvovati i izvucen je onaj koji mi se najvise svidja. Ali onda mi je artist bio zauzet i to mi je sada znak da ne ucestvujem.

Kao nije nista strasno, imam jos artista, ali me je ovo odbilo. Jedan znak je za, jedan protiv. Cekacu poslednje dane prijava da odlucim. 😊

Iskreno ja i nisam toliko zadovoljan zadatkom, ali prihvatam izazov :ROFLMAO: Toliko toga je već isfurano da je baš teško naći nešto u šta možeš da vjeruješ i da je drugačije, a prevelik je luksuz poslati bilo šta kad moraš 40 pjesama da preslušaš. 🤷‍♂️

Last edited:
Mene zahvatilo najmanje drago vreme što se muzike tiče.
Glava me zabolela od traženja i proveravanja.
Što mi se uopšte ne šalje je slobodno, što želim - već bilo. 😢
Moram u podrum.

Mene zahvatilo najmanje drago vreme što se muzike tiče.
Glava me zabolela od traženja i proveravanja.
Što mi se uopšte ne šalje je slobodno, što želim - već bilo. 😢
Moram u podrum.
Podrumare su zaštićena vrsta u Shumyji, veoma ih cenimo!
Iz podruma su se rodile i najveće MTV zvezde, čak je i Lady Gaga počela sa Ikeinog parkinga

Nisam dobio zadatak koji sam priželjkivao, ali možda je i bolje, jer verovatno tek tada ne bih mogao da se odlučim. Poslao pesmu, zadovoljan izborom, iako sam ih i ovaj put imao dosta.

Bio sam malo skeptičan na moj izbor, a sad sam se navuko na ovu pjesmu 😜

Last edited:
Nakon drugog dana prijava, zaposleni na ShTVu uspeli su da dođu sebi i za vas spreme program pod nazivom FSC VREMENSKA KAPSULA

Godina je 1981. Na TV ekranima muzički program sastojao se od par TV emisija fokusiranih na uživo izvođenje. Jedan čovek, Robert W. Pittman, predlaže novi koncept - TV kanal koji će biti baziran isključivo na emitovanje muzičkih spotova. 1.8.1981. rodio se MTV.

Prva prikazana sekvenca uključivala je snimak sletanja na Mesec i postavljanje MTV zastave. Zanimljvo je da producenti nisu smeli da koriste čuvene reči Nila Armstronga "Ovo je jedan mali korak za čoveka, ali veliki za čovečanstvo", s obzirom da nije želeo da ustupi prava na ovu izjavu.

80s-commercials-80s-mtv.gif
Prvih godina, između dve pesme, često je bio crni ekran koji je označavao momenat kad su zaposleni menjali kasete u VCRu. Program se u početku emitovao iz Teletronic studia, na Menhetnu, a signal je bio satelitski.

Kada ste se vi prvi put susreli sa MTVom?​

On a personal note: Za MTV sam znao iz priča roditelja, kada se signal MTV prenosio na trećem kanalu. MTV počinjem da gledam pri uvođenju kablovske sa nekih 12 godina - to je bila MTV Adria. Na netu sam istraživao o MTV VMA i američkom MTVu.

Prijave su i dalje otvorene, uzbuđeno čekamo vaše predloge!

Kada ste se vi prvi put susreli sa MTVom?
Sećam se da smo 90ih kad sam imao jedno 6-7 godina da smo imali ogromnu satelitsku antenu u sred dvorišta koja je hvatala signal za strane kanale imao sam i Vivu i Mtv i tako je počelo otkrivanje muzike kroz te kanale. Ono baš se sećam megahita Cher - Believe kako sam bio fasciniran pesmom, pa onda je kasnije došla Britni, Xtina, Avril više možda pamtim pesme 2000s nego konkretno iz devedesetih, to onako usput se naučilo kako su iznova puštali. Mnogo sam voleo onu MTV dodelu nagrada da gledam, pa kao ko je sve nominovan, pa sve zvezde iz Brava i Hupera na jednom mestu.

Za Mtv sam znao od rodjenja, ali vise sam preferirao Vivu.

2005. i 2006. sam stalno gledao Viva Plus i program Get The Clip, da bih od 2008. gledao paralelno i Vivu i Mtv, naravno pratili su se VMAs i EMAs.

Od kad znam svesno za sebe, znam i za MTV.
U to neko vreme sam živela u Nemačkoj i MTV sam kao klinka poprilično pratila. Viva mi je bila manje interesantna a Bravo se kupovao zbog postera😂
Kada je preovladao rep i alternativni rok onda sam se isključila i prešla na elektronsku muziku te poprilično zanemarila MTV.
U svakom slučaju me baca na nostalgiju i neko prelepo i kičasto vreme u kom su počeli jako da se vrednuju spotovi i ta, pesma/vizual veza.

Back