ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

To dovoljno govori o njenom integritetu i bitnosti, lol. Ukus je jedno, ali rangirati potpuno smeće u top 10 je u najmanju ruku žalosno.
Mi smo joj predzadnji. Nekako je jadnu Litvaniju uspela da zakuca pre nas na poslednje mesto 😆

35 dana do pocetka EVROSONGA - vec su pocela odbrojavanja sa 35 pesama... Koje je vase 35-to mesto? Ja se licno dvoumim izmedju Nemacke i Estonije - nisam jos odlucila 🙈 (y)
Je nemam 35. mesto jer ove godine se takmiče 34 zemlje(po mojim standardima)

Ala se Slavandic nalupetala gluposti da te sveti Bog sačuva! Likuša izbacila video reakcije za SF1 running order. Trigerovala se što je Švedska u death slot. Kaže "Ja bi Feliciu stavila kao closer". Pa se potom istrigerovala što mi zatvaramo i kako nas je neko tu samo tako random stavio i da treba da idemo u death slot broj 2, a Felicia da završava polufinale. Ona blage veze nema ni ko je izvučen u koju polovinu, nema pojma ni da se polufinale deli na dve polovine. Ona bi svaku pesmu na shuffle rasporedila. Na kraju pobeda kada nabraja svojih 10 kvalifikanata za finale i kaže kako u ovom polufinalu imamo JEDNOG AQ izvođača i uhvati i nabroji 9 kvalifikanata jer misli da se AQ računa kao jedno od 10 mesta koje vode u finale 😆. Isprskaše je u komentarima🤦‍♂️

Ala se Slavandic nalupetala gluposti da te sveti Bog sačuva! Likuša izbacila video reakcije za SF1 running order. Trigerovala se što je Švedska u death slot. Kaže "Ja bi Feliciu stavila kao closer". Pa se potom istrigerovala što mi zatvaramo i kako nas je neko tu samo tako random stavio i da treba da idemo u death slot broj 2, a Felicia da završava polufinale. Ona blage veze nema ni ko je izvučen u koju polovinu, nema pojma ni da se polufinale deli na dve polovine. Ona bi svaku pesmu na shuffle rasporedila. Na kraju pobeda kada nabraja svojih 10 kvalifikanata za finale i kaže kako u ovom polufinalu imamo JEDNOG AQ izvođača i uhvati i nabroji 9 kvalifikanata jer misli da se AQ računa kao jedno od 10 mesta koje vode u finale 😆. Isprskaše je u komentarima🤦‍♂️
Sad sam išla da nađem taj video i likuša ima 365 pregleda na njemu. 😂 Bukv evo ja sad da snimim video sa ovim forumom imala bih bar 1000. A i taj broj je mizeran tako da se esc fandom trigeruje za mišljenjima skroz nebitnih ljudi ono..

Sad sam išla da nađem taj video i likuša ima 365 pregleda na njemu. 😂 Bukv evo ja sad da snimim video sa ovim forumom imala bih bar 1000. A i taj broj je mizeran tako da se esc fandom trigeruje za mišljenjima skroz nebitnih ljudi ono..
Ma nije bilo trigerovanje uopšte. Ja sam bio zbunjen Jet znam da je ona kao veliki esc fan, a ne zna osnovna pravila i kako šta funkcioniše. Više mi je smešno bilo 😆

Odgledah video ESCunited-a AI PREDICT - tipa ChatGPT, GROK, Cloud... jedno 5-6 platformi (naravno video saljivog tipa) ali neverovatno da se ESTONIJA svuda nasla u FINALU i to jako lepo kotirana 🙈 🤣. Mi smo na vecini jako dobri ali na 2 platforme smo NQ, takodje i Grcka, Hrvatska, Kipar mislim na jednoj, Danska isto (cak je u vecini jako lose kotirana)... Svakako je zanimljiv video

Spisak učesnika 5 predevrovizijskih koncerata (Oslo - Nordic Party, Amsterdam - Eurovision in Concert, London - Euro Rave Ball, Bukurešt - Eurovision Pre‑Party i London Eurovision Party) postavljen je na:
➡️ https://forum.evropesma.org/threads/pesma-evrovizije-2026-spisak-učesnika.537/post-485155

Dakle, prema dostupnim informacijama u ovom trenutku, najviše ovogodišnjih učesnika biće u Amsterdamu - 27, Londonu 25, u Oslu je bilo 17, na drugom humanitarnom u Londonu biće 8 i u Bukureštu 4.

Na najviše žurki, četiri, idu predstavnici Albanije, Austrije, Grčke, Luksemburga, Moldavije, Norveške i Rumunije, dok predstavnici Izraela i Portugalije neće prisustvovati nijednoj.

Last edited:
Back