Mi smo joj predzadnji. Nekako je jadnu Litvaniju uspela da zakuca pre nas na poslednje mestoTo dovoljno govori o njenom integritetu i bitnosti, lol. Ukus je jedno, ali rangirati potpuno smeće u top 10 je u najmanju ruku žalosno.
Je nemam 35. mesto jer ove godine se takmiče 34 zemlje(po mojim standardima)35 dana do pocetka EVROSONGA - vec su pocela odbrojavanja sa 35 pesama... Koje je vase 35-to mesto? Ja se licno dvoumim izmedju Nemacke i Estonije - nisam jos odlucila![]()
![]()
Sad sam išla da nađem taj video i likuša ima 365 pregleda na njemu.Ala se Slavandic nalupetala gluposti da te sveti Bog sačuva! Likuša izbacila video reakcije za SF1 running order. Trigerovala se što je Švedska u death slot. Kaže "Ja bi Feliciu stavila kao closer". Pa se potom istrigerovala što mi zatvaramo i kako nas je neko tu samo tako random stavio i da treba da idemo u death slot broj 2, a Felicia da završava polufinale. Ona blage veze nema ni ko je izvučen u koju polovinu, nema pojma ni da se polufinale deli na dve polovine. Ona bi svaku pesmu na shuffle rasporedila. Na kraju pobeda kada nabraja svojih 10 kvalifikanata za finale i kaže kako u ovom polufinalu imamo JEDNOG AQ izvođača i uhvati i nabroji 9 kvalifikanata jer misli da se AQ računa kao jedno od 10 mesta koje vode u finale. Isprskaše je u komentarima
![]()
Ma nije bilo trigerovanje uopšte. Ja sam bio zbunjen Jet znam da je ona kao veliki esc fan, a ne zna osnovna pravila i kako šta funkcioniše. Više mi je smešno biloSad sam išla da nađem taj video i likuša ima 365 pregleda na njemu.Bukv evo ja sad da snimim video sa ovim forumom imala bih bar 1000. A i taj broj je mizeran tako da se esc fandom trigeruje za mišljenjima skroz nebitnih ljudi ono..
Paucicu za Esc vlogera!Sad sam išla da nađem taj video i likuša ima 365 pregleda na njemu.Bukv evo ja sad da snimim video sa ovim forumom imala bih bar 1000. A i taj broj je mizeran tako da se esc fandom trigeruje za mišljenjima skroz nebitnih ljudi ono..
Gde može da se vidi raspored? Ne mogu naćiJadnu Senit sutra u Amsterdamu stavili izmedju Alexandre i Lavine![]()