ESC 2026 - Beč, Austrija: opšte, arena, grafika, scena

To je još jedan dokaz koliko ljudi idu u krajnost, i da se negativnost sve više ispoljava na pogrešnom mestu. Zahvatilo je i naš forum, kao i sve društvene mreže. Da li je do mlađih generacija ili se sveopšte nezadovoljstvo preliva gde ne bi trebalo...

Ja iskreno ne mislim da ``mladje`` generacije hejtuju jer nemaju vremena za to ili je to bar tako u mom okruzenju... Ja ono sto mi se ne svidi prosto skipnem i u vecini slucajeva prosto izignorisem... Priznajem da me po nekada ``iznervira`` preveliki hajp nekoga (recimo Nemacke ili Svedske 🙈 ) ali to neko sveopste nezadovoljstvo generalno je suvise ``glasno`` kod nekih i predosadni su...
Sinoc sam naletela na komentare na zvanicnoj Evrovizijskoj stranici na nasoj pesmi preko 30 komentara jedne iste osobe koja je komentarisala sve likove iz onog smeca od rijalitija sa Zeksove tv :oops:.... Samo pomislim koliko to bice moze biti jadno, nesrecno i usamljeno....

Ja iskreno ne mislim da ``mladje`` generacije hejtuju jer nemaju vremena za to ili je to bar tako u mom okruzenju... Ja ono sto mi se ne svidi prosto skipnem i u vecini slucajeva prosto izignorisem... Priznajem da me po nekada ``iznervira`` preveliki hajp nekoga (recimo Nemacke ili Svedske 🙈 ) ali to neko sveopste nezadovoljstvo generalno je suvise ``glasno`` kod nekih i predosadni su...
Sinoc sam naletela na komentare na zvanicnoj Evrovizijskoj stranici na nasoj pesmi preko 30 komentara jedne iste osobe koja je komentarisala sve likove iz onog smeca od rijalitija sa Zeksove tv :oops:.... Samo pomislim koliko to bice moze biti jadno, nesrecno i usamljeno....
Najgore je što ta ista osoba svaki dan ostavlja po 30 kometara o tome. 🙃

To je još jedan dokaz koliko ljudi idu u krajnost, i da se negativnost sve više ispoljava na pogrešnom mestu. Zahvatilo je i naš forum, kao i sve društvene mreže. Da li je do mlađih generacija ili se sveopšte nezadovoljstvo preliva gde ne bi trebalo...
Prilično sam siguran da između ostalog misli na video o našoj pesmi. Mi smo najtoksičniji na internetu i to bez premca. I na ovom forumu kreće pljuvačina čim se napiše kritika na račun Lavine, čast izuzecima.

Svaka negativna reakcija je dragocena jer nema sumnje da je iskrena a jedino iskrena reakcija doprinosi sticanju realnije slike o eventualnom uspehu. A pozitivne reakcije su dobre da se zabavimo do pocetka takmicenja i to je to jer u njihovu tezinu uvek treba sumnjati.

Prilično sam siguran da između ostalog misli na video o našoj pesmi. Mi smo najtoksičniji na internetu i to bez premca. I na ovom forumu kreće pljuvačina čim se napiše kritika na račun Lavine, čast izuzecima.
Ne znaš šta misli i na koga se odnosi. Nije realno da projektuješ na bilo koga jer nije konkretno rekla a i nije presudno.

Bitno je da razlikuješ sopstveni ukus od predikcije plasmana na ESC-u kao kreator na tubetu. Izgleda da joj to ljudi zameraju. Ili ako si ozbiljan kreator praviš dve tabele
Moj lični ukus / predikcija plasmana. Za publiku je to lakše da shvate i prihvate.

Što se tiče kritike za Lavinu i ona je dobrodošla ako se ne unosi sopstvena averzija prema pesmi. Lepo kažeš, ne sviđa mi se i to je najlegitimnija stvar na svetu☺️

Emitovana je prva epizoda "Adresse Wien" na norveškom NRK-u. Završismo na pretposlednjem mestu od 7 pesama. I upravo se desilo ono što se negde i očekuje, da uglavnom nema ravnodušnosti, pa se ljudima baš dopada ili im je pesma užasna.

Članovi profesionalnog žirija su nam dali tri puta po 8, a jedan 1 (Kevin Vågenes).
Četvoro članova narodnog žirija dodelilo nam je 10, 5 (dao Mirza iz Bosne i Hercegovine), 12 i 1 (lider narodnog žirija Jim Ødegård Pedersen).

Iako je tek šesto mesto, praktično 5 od 8 ljudi ocenilo nas je jednom od top tri ocene.​

Rang-lista prve epizode

1775940488357.webp

12 poena nam je dala Leah Kristin Johnsen

NRK.webp

Nisu problem negativne reakcije nego uvrede koje joj pišu. Ona izgleda još uvek čita komentare pa je to pogađa. Kao naše kolege forumaši koji svaki dan prate komentare na nastupu Lavine
Ne znaš šta misli i na koga se odnosi. Nije realno da projektuješ na bilo koga jer nije konkretno rekla a i nije presudno.

Bitno je da razlikuješ sopstveni ukus od predikcije plasmana na ESC-u kao kreator na tubetu. Izgleda da joj to ljudi zameraju. Ili ako si ozbiljan kreator praviš dve tabele
Moj lični ukus / predikcija plasmana. Za publiku je to lakše da shvate i prihvate.

Što se tiče kritike za Lavinu i ona je dobrodošla ako se ne unosi sopstvena averzija prema pesmi. Lepo kažeš, ne sviđa mi se i to je najlegitimnija stvar na svetu☺️

Da vidimo konstruktivnu kritiku :

@vojinbozovic6827

9 days ago
baba ne seri.

@Jord4nnnn

10 days ago
ne seri baba

@selvermbell7443

2 weeks ago
I swear to god I've noticed, looking at reactions, that the women who like this song are women you would really like to take to bed - emotional, wild, quirky, flirty, fun. And the ones who don't like it are the ones you would, at best, want to have a very, very quick cup of tea with and skip the scones...

@lordvetinari1460

2 weeks ago
Kakvih gIuposti si se ti ovdje nalupetala draga kao stručnjakinjo

@colinafobe2152

2 weeks ago
dinosaur
😂

@vesnacm3899

2 weeks ago
Dear don't talk to much about something you don't understand, better for you to took your wool and make something useful for yourself
🤣
🤣
🤣
🤣
🤣
Lavina is the BEST and singer is really music and guitar teacher
❤
️ and you my dear can teach nobody nothing

@m.b.s99

2 weeks ago
@HonestVocalCoach I guess you don't know how to provide constructive criticism. I get a hint of xenophobia from you but maybe you just don't know how to be a professional cause your biases reeks. If you are making content just to be clickbaity then it just shows how desperate you are to be relevant. I honestly didn't believe you are actually a vocal coach cause no one who does that profession acts like you.

Jel treba još ? ima i onaj drugi video zadnjih 5 godina gde su je još gore vređali. Mi nismo spremni za honest reaction i to je to, ne cenimo mišljenje drugog i za to nam ne treba YT dovoljno je videti naš forum. Pomirite se sa time da se naša pesma mnogima ne dopada biće vam lakše na mrežama. Postoje ljudi kojima se ne sviđaju pesme koje su najveći favoriti za pobedu a vi se iščuđavate što na jednom ESC-u ljudi ne vole metal pesmu.

Nisu problem negativne reakcije nego uvrede koje joj pišu. Ona izgleda još uvek čita komentare pa je to pogađa. Kao naše kolege forumaši koji svaki dan prate komentare na nastupu Lavine

Koji mi? Nema ništa čudno što ljudi nešto ne vole. Pa, i metal.
Ne znam da li si pročitao moj komentar?

Uvrede su za osudu, u svakom slučaju!

I ja bih dodao da su mnogi fanovi koji podržavaju Lavinu vrlo toksični, kako na X-u tako i na drugim mrežama. Shvatite da nisu svi oduševljeni i da ima i ljudi kojima oni nisu bili favorit ni na PZE-u lol.

Što bi se reklo na engleskom, touch some grass. Ljudi su previše emotivno investirani u selebritije koje realno ne poznaju i doživljavaju te situacije previše lično.

Ajde mi smo najtoksičniji, a strani fanovi se sprdaju sa Džordžin Šanel godinama i prave njene parodija profile na tviteru. Sure Jan.

Ja ne pišem komentare po yt i sad ove projekcije da su pola komentara od forumaša stvarno su presmešne. Sećam se kad su Srbi polivali kofom... Toy i Goy-a zbog Konstre pa su i oni tako cmizdrili da ih ljudi ne vole. Ako već uzimaš da se snimaš i deliš mišljenja i savete, to je tvoja slobodna volja, niko te ne tera puškom na to. I sad neko sme da kaže mišljenje na kameri, a neko u komentarima ne sme. Po kom osnovu? Ne kažem da nema bolesnika po komentarima, ali tome se svojevoljno izlažu.

Last edited:
Ajde mi smo najtoksičniji, a strani fanovi se sprdaju sa Džordžin Šanel godinama i prave njene parodija profile na tviteru. Sure Jan.

Ja ne pišem komentare po yt i sad ove projekcije da su pola komentara od forumaša stvarno su presmešne. Sećam se kad su Srbi polivali kofom... Toy i Goy-a zbog Konstre pa su i oni tako cmizdrili da ih ljudi ne vole. Ako već uzimaš da se snimaš i deliš mišljenja i savete, to je tvoja slobodna volja, niko te ne tera puškom na to. I sad neko sme da kaže mišljenje na kameri, a neko u komentarima ne sme. Po kom osnovu? Ne kažem da nema bolesnika po komentarima, ali tome se svojevoljno izlažu.

Znaci po tebi je ovo primeran komentar samo zato sto se nekome nije svidela pesma?

I swear to god I've noticed, looking at reactions, that the women who like this song are women you would really like to take to bed - emotional, wild, quirky, flirty, fun. And the ones who don't like it are the ones you would, at best, want to have a very, very quick cup of tea with and skip the scones...

Back