Chanel je odpevala bez greške up tempo pesmu i svo vreme igrala zahtevnu koteografiju i još nam svima pokazala guzu!!
Tu nisi znao, gde pre da gledaš! Tako da je nastupom donela ipak nešto revolucionarno!
Oplitanje i averzija prema bop-u i njihovim fenicama (pitam se, odkud to zasluženo ime?) se desilo sasvim prirodno, jer je njihov fandom godinama bio najagresivniji i najtoksičniji i oni su masovno i fanatično uvek diskreditovali sve što nije u toj kategoriji!
Takođe je nekima postalo predosadno kad se na ESC-u godinama za redom pojave mnogobrojne iste/slične osrednje bop pesme koje ionako najkasnije do finala poispadaju jer su jedna drugu eliminisale.
Naravno da trebaju da ostanu i dalje zastupljene na ESC-u ali nekad imam osećaj da pojedine zemlje baš ciljano idu na to i sve što šalju je na isti kalup i bez inovacije, i onda si u fazonu, neeeext![]()
Je l' se meni cini ili ove godine na forumu ima mnogo vise fokusa na fanove van samog foruma?Svejedno, glupo mi je da neko donosi sud o pesmama samo/i na osnovu toga kako se fanovi iste ponašaju.
Iskreno zbog toga svega podržavam što akreditovani mediji/fanovi ne mogu da gledaju probe sve do generalkeZaista se nadam da kada se krene sa probama ovde nećemo morati da čitamo bias mišljenje svake šuše sa x-a koja ima ESC u nazivu profila.
Prvo, nisam rekao da je neko neznalica, već da mi nije jasno zašto bi neko sa yt ili x-a bio merodavniji u ocenjivanju pesama i iznošenju utisaka od mene i tebe. Na osnovu čega se nečije mišljenje više vrednuje?Uostalom evo probajte da iskritikujete neku pesmu ovde na forumu u barem 10 rečenica da vidimo koliko ste bolji od tih koje proglašavate za neznalice.
A šta nas čini kvalitetnijim od YT-era koji recimo rade već 5+ godina te stvari a prate ESC duže nego pola ljudi sa foruma ? Ja bih pre rekao da ovde ljudi ne mogu da istrpe kritike na račun pesama koje nam se sviđaju pa onda proglašavaju svakog YT-era kao neznalicu, dok se oni koji hvale pesme dižu u nebesa iako svi znamo da su pola od njih ljudi koji vijaju preglede i ne žele nikom da se zamere. Ima onaj što plače na reakcijama, prve godine me prevario ali sada znam da samo vija preglede i oduševljava se svim i svačim.
Treba imati m... pa danas na YT iskritikovati neku ESC pesmu jer je jasno da slede uvrede posle toga. Zato sam prestao da gledam te koji se oduševljavaju sa skoro svim pesmama a umesto kritika samo kažu "not my cup of tea". Čak je i onaj Joy, što gostuje kod Toy & Goy rekao da neće da komentariše Srbiju ove godine verovatno jer su ga vređali prethodnih kada bi to činio. A on i nema kanal i ne bi ni trebalo da ga interesuje to.
Da li su oni bezgrešni naravno da nisu ali nismo ni mi, kako ono kažu "neka prvi kamen baci onaj ko je bezgrešan !". Recimo za ovu godinu mene uopšte nije interesovalo šta će Georgina reći jer znam da ne voli teži zvuk ali me je itekako interesovalo šta će reći Peacearound jer za nju znam da voli ovaj žanr, takođe čekam nekog metalca iz Nemačke (mislim da je poreklom iz južne amerike) koji nema dlake na jeziku da čujem njegovo mišljenje ali zaboravih mu ime. Kada budemo slali ženski bop onda ću da gledam toy & goy jer oni samo to slušaju. Kada budemo slali nekog ko peva ko zmaj onda ću da gledam Georginu .....
Uostalom evo probajte da iskritikujete neku pesmu ovde na forumu u barem 10 rečenica da vidimo koliko ste bolji od tih koje proglašavate za neznalice.