• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice

Bilo bi previše iznenađenja da prođu i Estonija i Belgija, možda jedna od njih ali to bi značilo da mora bar 3 da ispadne sa brojeva od 1 do 8

Ja sam nju pustio niz vodu posle onog nastupa na Voiceu, a možda sad i prođe sa Estonijom, kao iznenađenje, a umesto Gruzije i CG nažalost

Od te trojke, Portugal mi je najizvesniji kao iznenađenje. Ove fotke deluju ok, ali ona je jednostavno operisana od sceničnosti.
Fotke su zanimljive bas (sto moze da znaci samo fin vizuelni momenat) - pesmu volim da poslusam ali ne i da pogledam nastup/spot.
Skroz si u pravu da zenska nije ni malo scenicna

Koliko god bila raskuvana noga na sceni meni se sviđa pesma i navijam da prođu. Naravno osim ako ne naprave epski zaser

Realno izgleda dobro. Ne znam, mislim da je pjesma teški nonevent, ali očito po glasanjima da ima ljudi kojima se sviđa. Belgija češće prođe u finale sa slabijim pjesmama.

Svi ovi što smo ih otpisali napraviše dobre nastupe, bar na ovim slikama. Jedino Portugal nema šanse, njihove slike su kriminalne.

Bože, čitam i čudim se svima, pa znate da se ne glasa za fotke, već za nastup koji uključuje i pesmu. Do sada nije ostavila utisak ne znam kakvog performera koji ovo može da uvali u zamenu za tvt.

Pesmu i dalje ne mogu da zapamtim, više sam zapamtio kako ide San Marino i Letonija.

Izjava da prve fotografije imaju uticaja kako će neko proći ima smisla isto koliko i izjava da će Lavina proći proći u proseku kao i svaki sličan žanr u poslednjih nekoliko godina. Koještarije.

Inače, SM i Belgija su mi nekako cement NQ, ne vidim način da se Belgija ušunja u finale na konto bilo koje druge pesme koja eventualno flopne. U njenom slučaju, problem je izvođač, koji nema kapacitet da lošiju pesmu istakne lajv performansom.

be Belgija 2026: ESSYLA - Dancing on the Ice
Back