• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

se Švedska 2026: Felicia - My System

Standardna Švedska, bogovski nastup u kombinaciji sa tralala pesmuljkom daje vrhunskin rezultat. Štobse reklo Švedi znaju znanje.

Švedska ove godine moze da prođe u najboljem slučaju kao Marcus&Martinus. Ukoliko je žiri digne,onda je to pad sistema. Stvarno,dakle više. Nije ni publika na ovu vrstu pjesme do sada nesto pretjerano dobro reagovala.

Meni ovo nekako izgleda kilavo, ne znam je li to zbog ovih sporih zumova. Nije mi nekako dinamicno. A i nisam fan ovakvog formata videa. Ne znam zasto nisu lepo uploadovali da se vidi ceo, izgleda bezveze

Meni ovo nekako izgleda kilavo, ne znam je li to zbog ovih sporih zumova. Nije mi nekako dinamicno. A i nisam fan ovakvog formata videa. Ne znam zasto nisu lepo uploadovali da se vidi ceo, izgleda bezveze
Na yt ima ceo video.

Ne znam koja je poenta ovih proba da nam prikazuju kada snimaju u formatu rilsa jednom kamerom samo, dok ce na tvu biti 16:9 il neki drugi filmski format na kojem ce raditi vise kamera, osvetljenja i svega. Samo ukanaljuju izvodjace koji imaju vise od jednog krstenog kadra.

Lose mi je sve Austrija do sad sto radi. Od slika do ovih videa i karaoka.

Pa ovo su i dalje probe. Mogli bi i nista da ne objave, pa mozda tada budemo zadovoljni.

Ja gledam sa yt kanala ali nije neka velika razlika u utisku nažalost.

Ova pesma mi je od početka bila meh ali nažalost sada još više ne vidim ko je ovde target audience??
Miriše mi opet na situaciju gde će ih više žiri nagraditi nego publika.

Pogledao sam na FB i definitivno bolji utisak kad se vidi u originalnom TV formatu. Fali jos malo lasera ali sem toga nema neke razlike u odnosu na Melodi

Deluje ok, kompetentno. Nije wow kao na melodiju, ali to izgleda sudbina svakog njihovog entrija.

Back