rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Leži nekad i krivica u RTS-u da se ne lažemo. Za Hurikanke ništa nije moglo, a imale su i menadžera i mnogo želja.
Pa krivica generalno leži na RTS-u

Nije poenta da predstavnik mora da bude "bezobrazan" da bi izgurao nešto, ali drugačije očigledno ne može, a ne umeju svi da im pokažu zube.

Kad sam rekao da je ovo vrhunac naših nastupa, ali ne zbog RTS više sam mislio da su oni najmanje zaslužni kad je nešto iole pristojno

Pa dobro, vidim da nisu išli po redosledu nastupa kada su postavljali isečke. Poljska ide posle Litvanije pa su nju pre stavili 😆

Da li se tresete od uzbudjenja / neizvesnosti dok cekamo rehearsal video obzirom da smo prosle izigravali mop na njemu?

Happy Dance GIF by Tineco

Ovi voditelji svake godine intervjuisu pobednike PZE i predstavnike RTS-a i svake godine pojma nemaju o Pesmi Evrovizije. Toliko gafova, toliko pogresnih infofmacija i opstih mesta. Provedite jedan dan godisnje da se informisete o ESC-u!!
Meni su ti voditelji neslusljivi, pokusao sam da preskocim svaki put kad su pricali i da cujem samo odgovore Duske i Andrije, ali sam uhvatio kada je voditelj rekao da smo 2007. pobedili kao Srbija i Crna Gora 😭

Back