rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Sa jedne strane Konstrakta i njen tim kao i grupa Lavina & Luka i Teya sami sa druge strane...

Definitivno tu leži stvar.

U ovim, više grupnim timovima da kažem, uvek iskoči neki pojedinac koji je srčan i koji neda, ali neda na svoj trud, rad i pripreme da mu domaćin/ESC produkcija ili aminovanje RTS tima producentima tamo, pokvari nastup.

Sa druge strane, pojedinca ako je mekan ili ide linijom manjeg otpora, progutaju tamo odmah i sam RTS tim kao i produkcijski tim na ESC-u.

Andrija dečko ima stav, ima m.da, lavovsko ❤️, neda na sebe a to se oseća i bez ovog priloga.

U fazonu je ,,Nećete se vi sa nama igrati i popišati se na naš trud i rad, već odraditi našu viziju i našu višemesečnu zamisao...". Upregli su momci debelo i ovu ,,talentovanu" Soldatovićku da konačno mora i ona da radi na ESC-u ali i da se bori za viziju i koncept koji su joj ovi momci servirali. Srećom, pa oni bar poseduju talenat.

Andriji, ma tom momku kapa dole za hrabrost, zrelost, odlučnost i borbu. Da je taj lik šef delegacije recimo, nebi se sa našim nastupina i kadrovima sa marsa tako sprdali u prošlosti a još manje u budućnosti.

Austrijanci su ,,mekani" kad im se suprotstaviš ili podvikneš, tada im je jako neprijatno, to znam, 👌tako da 95% stvari će nam biti odradjeno kako su momci i zamislili ali tek sada kada se oštrije postupi sa njima. Na tvoj mekan stav, reaguju ubedjivanjem da je za tebe ipak ovo što su oni zamislili, bolje.

Brige posle ovog intervjua, nemam. Ovi momci znaju šta rade i šta žele. Korekcija biće, nadam se i molim jednoj.🤝

Tako je pad na kolena je vrhunac boli i nemoci.Najvazniji deo pesme.Ja bih grizla da ga vrate.Sve je vrh i fenomenalni su ali to MORA.Pritom uximam u obzir da sam.subjektivna otvaram komentare u vidim dosta slicnih misljenja.
Slažem se da je taj kadar lepši, ali nemoj da te to toliko tišti. Kada krene drmusanje kamerom, vatra i Lukin urlik ljudi prosto neće imati kada da ukače i taj detalj koliko je sve eksplozivo i moćno, a maltene svi koji glasaju će naš nastup videti te večeri prvi put.

Drago mi je da nije problem do delegacije vec do produkcije i da tim zna sta radi i sta zele. Duska je pomenula neke stvari za koje sam iznenadjen npr da su pogresili boju svetala. Svetla se programiraju unapred, ne radi se nista rucno. Nije mi jasno kako moze to da se pogresi. Mada koliko vidim Marvin Dietman (ili kako se vec zove lik) je glavni tamo, on nema nekog ESC iskustva cini mi se sem oko koreografija. A asistent mu je surpuga, Kaleen, koja nije ni neka pevacica a kamo li kreativna direktorka. Nepotizam u punom sjaju. Cini mi se da je ovo prva godina da svedjani bar nisu koproducirali. Felicia je isto popizdela jer su joj zeznuli probu. Dzabe Sasa JB salje 100 stranica istrukcija za reziju 😂 Ova Milica reziserka mi deluje nekako slatko i naivno, ne bi ta mogla da se izbori da nije momaka iz Lavine

Mislim da svako ko je ikada radio na organizaciji nekog iole većeg događaja, za fazon bar 100+ ljudi, zna koliko je lako pogrešiti 🥹

Ne bi me čudilo da si Finska TV, kao i neke druge, neuporedivo bolje razradile briefinge od nas, a sjajno da mi sada uspevamo da se izborimo za sebe.

Ovaj “growl” pesme i ostatak bice najveci rock iliti metal nastup na Evroviziji ove godine ako ne i na Evroviziji ikada. Sumnjam da ce Aleksandra da ima i nesto priblizno.

Zato mi ne smeta sto nije blize kamera na padu. Emocije bice vec sprovedene od pocetka pesme.

Slažem se da je taj kadar lepši, ali nemoj da te to toliko tišti. Kada krene drmusanje kamerom, vatra i Lukin urlik ljudi prosto neće imati kada da ukače i taj detalj koliko je sve eksplozivo i moćno, a maltene svi koji glasaju će naš nastup videti te večeri prvi put.
Hvala tebi što njoj, @lePapillon na jedan kulturan način, sa empatijom pritom, pokušavaš da objasniš tu činjenicu i kadar koji nju boli i nedostaje joj a ne da poput nekih doslovno na svaki post ili neslaganje bezobrazno, subjektivno i bezobzirno odmah skačeš, poklapaš i preklapaš ono što možda ti i ne vidiš kao problem a njoj recimo to nedostaje, tišti je kao što ti reče ili boli je. Pritom i ona Lavini samo želi sve najbolje kao i svi mi ostali pa se možda i ponavlja...Bože moj živo biće, živa emocija.

Elem, usta su nam puna tolerancije ali samo kada neka svoja lična ili manjinska prava potenciramo i želimo ih ostvariti a onda neprihvaćenost ili nerazumevanje od većine osudjujemo... ahhh jelte...onda to čudi, smeta i boli.

Post ti je pravi primer poštovanja drugog forumaša/kolege kao i mišljenja koje je možda različito ili isto kao tvoje, to je čak i nebitno. Podrška, empatija i razumevanje su ključ svakog odnosa a to fali i ovde na forumu i u Srbiji generalno. Kapa dole za post, najlepši u dužem periodu koji pročitah! 🙌

Drago mi je da nije problem do delegacije vec do produkcije i da tim zna sta radi i sta zele. Duska je pomenula neke stvari za koje sam iznenadjen npr da su pogresili boju svetala. Svetla se programiraju unapred, ne radi se nista rucno. Nije mi jasno kako moze to da se pogresi. Mada koliko vidim Marvin Dietman (ili kako se vec zove lik) je glavni tamo, on nema nekog ESC iskustva cini mi se sem oko koreografija. A asistent mu je surpuga, Kaleen, koja nije ni neka pevacica a kamo li kreativna direktorka. Nepotizam u punom sjaju. Cini mi se da je ovo prva godina da svedjani bar nisu koproducirali. Felicia je isto popizdela jer su joj zeznuli probu. Dzabe Sasa JB salje 100 stranica istrukcija za reziju 😂 Ova Milica reziserka mi deluje nekako slatko i naivno, ne bi ta mogla da se izbori da nije momaka iz Lavine
Pa nije ni čudo što je produkcija haos ove godine kada na ORF-u cvjeta nepotizam.

Duška se naradila ove godine, više nego za zadnjih 10 ukupno....
Mora se dodvoriti novoj direktorki, ipak ima dosta do penzije, a treba se putovati 🤣

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back