• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Hvala tebi što njoj, @lePapillon na jedan kulturan način, sa empatijom pritom, pokušavaš da objasniš tu činjenicu i kadar koji nju boli i nedostaje joj a ne da poput nekih doslovno na svaki post ili neslaganje bezobrazno, subjektivno i bezobzirno odmah skačeš, poklapaš i preklapaš ono što možda ti i ne vidiš kao problem a njoj recimo to nedostaje, tišti je kao što ti reče ili boli je. Pritom i ona Lavini samo želi sve najbolje kao i svi mi ostali pa se možda i ponavlja...Bože moj živo biće, živa emocija.

Elem, usta su nam puna tolerancije ali samo kada neka svoja lična ili manjinska prava potenciramo i želimo ih ostvariti a onda neprihvaćenost ili nerazumevanje od većine osudjujemo... ahhh jelte...onda to čudi, smeta i boli.

Post ti je pravi primer poštovanja drugog forumaša/kolege kao i mišljenja koje je možda različito ili isto kao tvoje, to je čak i nebitno. Podrška, empatija i razumevanje su ključ svakog odnosa a to fali i ovde na forumu i u Srbiji generalno. Kapa dole za post, najlepši u dužem periodu koji pročitah! 🙌
Jao koliko lepo💌💌💌💋To je i poenta za mene foruma.

Da ovo sam i ja primetila🤣

Nešto preterano se uključuje kada je Lavina u pitanju. Možda je RTS zadovoljan konačno što nisu morali ništa da rade.
Iz mog iskustva, kada je neko u timu zahtevan, moraju svi da rade 3x puta vise, tako da se onda pretvara iz ekskurzije u pravi poslovni put sa manje vremena i zivaca.

Luka će stvarno nositi dva mača... 🙂

Ili je kaput tako napravljen da predstavlja to...

A tako smo mislili i poslije Konstrakte pa evo stigla Lavina. Ima nade
Meni je i dalje Konstrakta nenadmašna, iako mi je Lavina odmah nakon nje od svih naših predstavnika. Samo nek smo se odmakli od zastarelih pesama.

Boze sta se ovdje sve procitat moze
Ok vidim da je kreativni direktor zapravo po profesiji, pogresio sam. Ali nije bio glavni ni na jednom ESC projektu. Nije bas isto osmisljavati nastup nekome i biti head of contest sto mu je zvanicna rola gde mora da radi malo managovanja. Svakako supruga mu nije zasluzila tu poziciju, a i sumnjivo je kako izabrana za predstavnika Austrije.

Uh kako je dobre close up dobila Rumunka bas su dobro isproducirali.Nadam se da u finalu necemo biti blizu,nije isti zanr ali za evrovizijsku publiju slicno,plus su dobili dosta close up-ova a ona vrh glumi(glumi i Luka maestralno samo ne znam koliko su iskoristili)Ovaj klip sa druge probe sto je rts okacio je superiska lepa svetla🤗

Meni je neverovatna pojava poređenja Lavine i Alexandre, iako sam to i očekivala. Nikome ne smeta po 12 girl bopova po sezoni, ali zato dve tvrđe pesme, koje su ni nalik jedna drugoj, nemaju ni istu energiju, ni estetiku ni emociju, odmah mora da su rivali. Lavina je žešća, tragičnija ali i šokantnija, Alexandra je energetski hajp koji je catchy i vozi. Mislim da se uopšte neće boriti za iste glasove, jer su dijametralno različite u svakom smislu i baš mislim da obe pesme mogu jako lepo proći sa publikom jer ih izvode vrh pevači, dugo nismo na ESC imali ubedljive rokere/metalce kao ove godine.

LAVINA ako uspe da izbori sve što je zamislila i ostvari svoju viziju, je već pobednik ESCa.
Da li će ih neka Rumunija prestići po rezultatu? Kao da je bitno.
Oni posle ovog takmičenja imaju čemu da se nadaju i fanbazu (malu ali vernu) koja je na daleko stabilnijim nogama od nekih kojih i pored plaćenih promocija i glasanja posle takmičenja više neće biti.

LAVINA ako uspe da izbori sve što je zamislila i ostvari svoju viziju, je već pobednik ESCa.
Da li će ih neka Rumunija prestići po rezultatu? Kao da je bitno.
Oni posle ovog takmičenja imaju čemu da se nadaju i fanbazu (malu ali vernu) koja je na daleko stabilnijim nogama od nekih kojih i pored plaćenih promocija i glasanja posle takmičenja više neće biti.
Tako je. Na kraju svih krajeva znamo uvek kako ide. Pobednik se uglavnom zna u pocetku. Bilo to da je "obicna" violina, mali krestavi operac ili ..pa ni ne secam se ostalih pobednika posle Maneskina, recimo. Totalni fijasko politicko-pogresno fanaticnih glasaca. Lavina je ponos, a ESC vise nije "orkestar", odavno.

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back