rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Previse se bunili pa ih kaznili.Salu na stranu nadam se zaista da je neka slucajnost al to je tako.lose jer je veceras ocenjivao ziri pa samim tim koliko kontam nista od poena zirija.Uh kako se iznervirah.
To je bilo za PRESS sada tek pocinje za ziri

Ali Portugal smaraci rekoh ja🤣.Ajde sad samo da pokidaju i da se ispravi ta nepravda.Ko ce docekati sutra,cudno nema nekih snimaka kako isplivaju.Mada u nasem slucaju kadridanje je sve tako da dzabe i snimci.

Retko glup komentar od njih, pa sta treba da rade uz pesmu koja je prakticno balada prva 2 minuta
Zato ja i ne obraćam pažnju na mnoge te jutjubere. Čuj statični! Šta treba Boki da radi? Da poleti u vis zajedno sa bubnjevima i svira ih u vazduhu da ne bude statičan, a Pavle Andrija da tverkuju dok Luka peva refren? To je metal bend. Svi su na svojim mestima i "sviraju" instrumente. Navikla esc publika na bacanje i kičeraj po bini pa to ti je

Retko glup komentar od njih, pa sta treba da rade uz pesmu koja je prakticno balada prva 2 minuta

Nije on ništa loše mislio, to je live u kom ga ljudi na četu pitaju kako koji nastup izgleda pa je za nas to rekao. Mislim da se njemu sviđa naša proba inače ako ga nisam sa nekim pomešao.

Zato ja i ne obraćam pažnju na mnoge te jutjubere. Čuj statični! Šta treba Boki da radi? Da poleti u vis zajedno sa bubnjevima i svira ih u vazduhu da ne bude statičan, a Pavle Andrija da tverkuju dok Luka peva refren? To je metal bend. Svi su na svojim mestima i "sviraju" instrumente. Navikla esc publika na bacanje i kičeraj po bini pa to ti je
Bojan nakon što pročita komentare
Male-Aerial-Dancer-With-Drum.webp

Pošto su pesme dosadnjikave ove godine, mene ne čudi što su glasali za Grčku ovi jutjuberi, sede tamo i smaraju se, čekaju da se nešto desi i kao ajde prodrmao ih Ferto

Press poll-u Srbija veceras na desetom mestu.Burn them all.👿
Pozdravlja te Srbija iz 2019e koja se proslavila kao na poll-u!

IMG_4332.webp
Grcka 9a od publike, Srbija 7a, Island 1i, neka od Belgija je Belorusija koja je usla u Finale, Kipar usao u finale, Slovenija u finalu, Ceska ok prosla u pf u finalu 7p

Zasto. Dajete. Na znacaju. Eurofanovima. Bukv u pressu vam je Pero Jovovic... Aman zaman.

Koja drama jbt.,. Nerealno. Koga zanima za press , ostale bakrace, i esc komentatore - baci lajk. Preterujemo uvek i u svemu. Bice odlicno sutra !!

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back