rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Ja nisam toliki optimista kao neki, od žirija očekujem klasičan Srbija rezultat, dakle između 20 i 30 poena maksimalno. Od publike očekujem negde između 70 i 120 poena, što se nadam iskreno, jeste dovoljno za makar top 15. Ako je Teya Dora bila 17. meni bi jako krivo bilo da ova pesmetina ne bude bar za nekoliko pozicija iznad nje.

Samo molim vas sve da se ne nervirate u subotu zbog žirija, treba da smo već oguglali na to.
Joj ja ne mogu kad onako celo vece nema bodova i ne cuje se ime nase zemlje,ppsle i 300 televotinga ne moze taj osecaj mizerije da mi spere(al ajd da bude tih trista🥰🤣)

Toliko je sve postalo čudno zbog političkog glasanja da nemamo pojma šta će biti ni sa tvtom ni sa žirijem - hoće li se udružiti protiv I*raela, hoće li biti potplaćen od strane I*raela, hoće li sve to skroz iskulirati...
A od pesama jedino se Finska izdvaja kao iole favorit, svi ostali favoriti mogu biti bilo gde između top 5 i 15, nemaš pojma gde bi ih stavio

Od tih do 25 mi pada na pamet Nadia, da Breskvica nije zakuvala sa njima, mogli su i nju zvati

Brat Pelin bi mogao biti jedan od članova žirija, Nina isto, a bilo bi kul i Nućija da zovu

• Like
Reactions: FFM
Naletim na neki rils gde zenska merila decibele publike kako je reagovala na neke izvodjace - Lavina 104, Grk 101, Finci isto negde oko 104 i mislim da je Satosi negde preko 106 cini mi se... to je islo preko 100

rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene
Back