Miloš je rekao da producenti ne znaju rezultate polufinalaNastupa 24. u finalu. Pretpostavljam da je pobedila u polufinalu ili bila u top 2.
Meni nekako nastup usporava pesmu. Na spotifaju dok slušam me vozi i radi na skakanje po sobi, ali ovaj nastup je bespotrebno komplikuje a mogli smo da dobijemo energetsku bombetinu. Sva sreća pa je Alexandra dobar performer. Antitalenat Jan Bors će da ukači top 10 ni kriv ni dužan, onda nećemo moći da živimo od tog stručnjakaMeni je ovaj nastup slabašan za ovakvu pesmu, ne kontam hajp zbog nastupa.
Pogledah nastup još jednom i čini mi se da je ubacivanje kapuljašice skroz na mestu. Ona kao predstavnik tih osećanja koja je guše. (pametan odstup da se izbegne i dalje drama,"Ju, pesma se zove, choke me")
Otud i bela svetla/konopci kojim je vezana.
Time su podigli dramu na viši nivo + Čokarine dodatne ekspresije lica.
Jedina mala zamerka je da drži mikrofon te joj ruke nisu slobodne da sa svetlosnim konopcima to bolje odradi i u sredini pesme je poduže uopšte ne vidimo
Nadam se svakako jednom zasluženom i lepom mestu za Rumuniju ove god.![]()
Pa bolje da se tumaci nego albanac koji je svu patetiku preneo u subtitlesMeni je segment oko druge strofe i refrena sa tom devojkom nepotreban, ne volim kada nešto mora da se tumači u pesmi/nastupu, pogotovo ako je brza i dinamična. Sve pre i posle je bilo na mestu.
Alexandra je zračila je i na sirotinjskom TVR snimku, tako da mi par nepotrebnih segmenata ovde nije previše strašno.