ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Meni je ovaj nastup slabašan za ovakvu pesmu, ne kontam hajp zbog nastupa.
Meni nekako nastup usporava pesmu. Na spotifaju dok slušam me vozi i radi na skakanje po sobi, ali ovaj nastup je bespotrebno komplikuje a mogli smo da dobijemo energetsku bombetinu. Sva sreća pa je Alexandra dobar performer. Antitalenat Jan Bors će da ukači top 10 ni kriv ni dužan, onda nećemo moći da živimo od tog stručnjaka😂

Pogledah nastup još jednom i čini mi se da je ubacivanje kapuljašice skroz na mestu. Ona kao predstavnik tih osećanja koja je guše. (pametan odstup da se izbegne i dalje drama,"Ju, pesma se zove, choke me")
Otud i bela svetla/konopci kojim je vezana.
Time su podigli dramu na viši nivo + Čokarine dodatne ekspresije lica.

Jedina mala zamerka je da drži mikrofon te joj ruke nisu slobodne da sa svetlosnim konopcima to bolje odradi i u sredini pesme je poduže uopšte ne vidimo😏
Nadam se svakako jednom zasluženom i lepom mestu za Rumuniju ove god. 🥰

Ma ja bih samo više krupnih kadrova nje ali ostalo je ok, baš bih volio da ode u top 5

Stavio sam pare da će biti najbolje plasirana balkanska zemlja

Pogledah nastup još jednom i čini mi se da je ubacivanje kapuljašice skroz na mestu. Ona kao predstavnik tih osećanja koja je guše. (pametan odstup da se izbegne i dalje drama,"Ju, pesma se zove, choke me")
Otud i bela svetla/konopci kojim je vezana.
Time su podigli dramu na viši nivo + Čokarine dodatne ekspresije lica.

Jedina mala zamerka je da drži mikrofon te joj ruke nisu slobodne da sa svetlosnim konopcima to bolje odradi i u sredini pesme je poduže uopšte ne vidimo😏
Nadam se svakako jednom zasluženom i lepom mestu za Rumuniju ove god. 🥰

Koliko sam ja skontao kapuljašica je njen alter ego. Jedino što fali je da ona nju nekeko savlada i da tek onda nestane. Jedino ostaje problem kako to na bini uraditi a da izgleda atraktivno. Oni su se opredelili da jednostavno nestane.

Meni je segment oko druge strofe i refrena sa tom devojkom nepotreban, ne volim kada nešto mora da se tumači u pesmi/nastupu, pogotovo ako je brza i dinamična. Sve pre i posle je bilo na mestu.

Alexandra je zračila je i na sirotinjskom TVR snimku, tako da mi par nepotrebnih segmenata ovde nije previše strašno.

Meni je segment oko druge strofe i refrena sa tom devojkom nepotreban, ne volim kada nešto mora da se tumači u pesmi/nastupu, pogotovo ako je brza i dinamična. Sve pre i posle je bilo na mestu.

Alexandra je zračila je i na sirotinjskom TVR snimku, tako da mi par nepotrebnih segmenata ovde nije previše strašno.
Pa bolje da se tumaci nego albanac koji je svu patetiku preneo u subtitles

U suštini nastup jeste dobar, ali meni se nije svidio onaj dio sa ovim neonskim kablovima, jednostavno mi nije kliknuo taj koncept, ali ovo ostalo na nivou. Ne očekujem pobjedu jer nije u TOP 3 kladionica, ali bio bih sretan kada bi se desilo iznenađenje. Meni ovo nije ništa slabije od Finske.

Dijaspora i poznate ličnosti Rumunije su se jako izložile nakon četvrtka, očekujem jako grmljenje u tvt.
Ona što peva Nu ma duc la club (moja fsc pesma) je podržala isto.😍

Mom bratu, koji uopste nije fan i pogleda, poslusa pesme na samoj Evroviziji, se najvise dopala Rumunija i prokomentarisao je da je prejaka i ubedljivo najbolja. Malo me je iznenadilo da mu se toliko dopada. Mozda je to znak da ce biti u TOP 5, a zasigurno u TOP 10. Nagovara me da glasam za njih, a ja vec imam spremne glasove za neke druge. 😅

Bukvalno je nesto i tako prokomentarisao. Gleda taj momenat i uopsteno kakav utisak ostavlja neka pesma ili nastup, bez mnogo filozofiranja i da li fali ovo ili ono, ili da li je mogla bolje da otpeva ili ne itd.
Generalno mu se svidja energija nastupa plus sto mu pesma lagano ulazi u uho. Bas mu je mocna.

Видим код Александре на ИГ да позивају на гласање сви ови баш популарни извођачи, румунска/молдавска дијаспора вечерас гура обје пјесме у телевот топ 10 🔥

ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me
Back