ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Moram kolektivno da se izvinim svima. Mislio sam da je ova pesma NQ kad sam je prvi put čuo, očigledno sam totalno operisan od stvarnosti bio.

Čestitke na realnom i poštenom drugom mestu 🥈 i uspešnom povratku. Šteta što im je genocidna država sprečila da slave najbolji rezultat koji su ikad postigli.

Žiri koji ovakvoj pjesmi, ovakvom vokalu, ovakvoj karizmi i ovakvoj energiji dodijeli 64 (slovima: ŠEZDESET I ČETIRI) poena treba da je sramota i ništa drugo osim toga.

Bravo za publiku, da žiri nije jeo ono što ne treba jesti, glatko bi bila druga.

A naravno najviše bravo za fantastičnu Aleksandru. Jedva čekam daljnji razvoj njene karijere. ❤️

Али јуче сви као ууу Александра покидала вокално пред жиријем а они је онако оцијенили... блам

Koliko volim Rumunjsku! Onaj slab rezultat kod žirija je stvarno komentara bez, kakav vokal ima žena, svaka joj čast, meni jedna od dražih učesnica ove godine

Definitivno odlična i pesma i nastup. Sad mi žao što nisam svih 10 glasova za nju poslao.

Baš slabo kod žirija, tu sam baš očekivao veću podršku.

Žiri je nebitan, ali zaista. Ono što je Alexandra postigla je ono što treba svakom talentovanom izvođaču, a to je publika koja ceni to što radiš. Pored Dare, najviše će benificirati posle Esc-a.

ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me
Back