rs Srbija 2026: LAVINA - Kraj mene

Cinjenica jeste da je Lavina ostvarila nas najbolji rezultat od Konstrakte kao i da je po broju SMSova na PZE takodje imala drugi najbolji rezultat od jos od Konstrakte

Tako da ima smisla apsolutno ona teorija da se na domacem televotu na PZE zapravo moze naslutiti sta nas ceka na ESC-u generalno sto se tice TVT

U prevodu sl. godine kako nam bude u februaru tako ce biti i u maju 😬

Novinar: "Šta bi to Srbija trebala da pošalje na Evroviziju?"
Andrija:"Najbolju pesmu, najbolji nastup."
Novinarka:" Pa mi smo i ove godine poslali najbolje"
Andrija: "Pa, probajte bolje. "

Za nekog ko je u poslednja 24 sata spavao 1 sat, super im je odgovorio. Isto mislimo Andrija.

Evo ja bih pitala te novinare šta je poenta pitanja: Šta su vam rekli, kad su čuli da dolazite iz Srbije?

Ja iz nekog razloga ocekujem jos veci podrum nego ove godine (imajte u vidu da kad kazem podrum to zapravo smatram kao kompliment/nesto pozitivno)

Znate koliko želim da neko poznat ode (msm već se desilo sa Hurricane) ali sa nekom krštenom pesmom.

Da li će krajnji rezultat onda prebaciti više od 15. mesta? Kada se već toliko neki (👇) žale da na ESC idu nepoznata imena i da zato ne prolazimo dobro. Svi su stručni nakon ESC a niko neće da se pokaže na delu.

HIictP3W4AEPSB2.webp

Ja imam osecaj da ako se uopste bude odrzao PZE sledece godine, to moze da bude do sada mozda i najbolja sezona po imenima.
Bas imam osecaj da ce se prijaviti nekoliko dosta poznatih.
Mozda sam samo delulu, ko ce ga znati.
I ja imam takav osecaj. Mislim da ce nasi da dozive ESC u Bugarskoj kao nekakav sabor i da ce PZE da puca od estrade sledece godine :D

Back