ESC 2026 - Spasi svog favorita

Hoće, jer se nikad više niste bunili i prijavljivali postove za svaku sitnicu, sve vam smeta. Ako se jedna pesma viška nađe u spisku ugroženih, to može da utiče na tok igre u većoj meri. Možete da se našalite u zasebnoj poruci mimo spasavanja. Ako je ikom to zabavno...

Kako da ne. Što mi onda desetine prijava stizalo ako je zabavno baš svima.

Desetine prijava jer je neko dodao SCG?
Ajde da doživim i da mi se obriše neprimeren komentar.

Desetine prijava jer je neko dodao SCG?
Ajde da doživim i da mi se obriše neprimeren komentar.
Generalno tokom igre, a ne eksplicitno za SCG. Za boju, za slovo, crticu, štošta, a kamoli pogrešnu pesmu. Ne radi se o tome da li je meni ili nekom drugom zabavno, već da se moramo što više držati pravila, kako bi se ugodilo većini i igra nesmetano odvijala.

Pa prijavljivalo se zato što su pravila bila maksimalno postrožena i onda je barem pet policajaca ovdje u temi zaustavljalo igru i tražilo brisanje zbog nečijeg neuklonjenog taga, razmaka premalo ili previše i sl lol. Kako takve stvari nisu nikome smetale prethodnih izdanja i nisu utjecale na igru pa je ista svejedno sretno privedena kraju?

Pa to treba pitati forumaše. Nije to samo u ovoj igri, već u raznim temama se mnogo više bune, nego pre recimo deset godina. Možda je do generacije, veće nervoze itd. Generalno razna pravila foruma i u igrama su tu da možemo adekvatno da reagujemo kada se desi nešto nepredviđeno, namerno ili nenamerno, a vremenom su ljudi krenuli da se bave njima ne bi li našli neku rupu i pravili dramu, opterećivali i urednike i organizatore igara.

Dobro je u konačnici pobijedilo! Bajkovito 🧚
Ajoj! 😱 Pa zar su oni fini, nežni, zdepasti, brkati dečačići zlo, a đavolica metalka koja traži da je neko uguši bajkovito dobro?!
Naravno, šala, bravo za Čokaricu! 😍👏 Najbolja je i bez premca! Moralna pobednica ovogodišnje Evrovizije je barem ovde na tronu! 😎

Inače, nemojte da se svađate (što bi rekao Karamela) oko gluposti!!!
Obožavam ovu igricu jer mi je ultra zabavna, a naročito što svake godine ima toliko drame! 😂 Ko će spasiti prvi, da li čekati ponoć, taktika, ko je u kom timu. Ne znam da li postoji nešto napetije i zabavnije na forumu, uz sve fore koje se usput pojave.
Skubi koji tradicionalno već jedno 12 godina spasava San Marino, Bebi koji se odlučio za neutralnu pavlaku koja se i ne primećuje da je trol, Poky sa SCG, te ovaj nije obojio, a onaj nije skinuo kvot! 😂 Na kraju sam i ja svojom nenamernom smotanošću i tremom izazvao dramu poslednjeg dana, te se iznervirao zbog toga i pobegao sa foruma sinoć, ali mi je kroz 15 minuta to postalo presmešno. 😆:LOL::LOL:

Nadam se i u narednom godinama ovakvoj zabavi, iako znam da Milošu nije lako sa nama, ali preživeće(mo). 😄

Max Greenfield Reaction GIF by CBS

Bukvalno zabava. Opustite sve svi.

ESC 2026 - Spasi svog favorita
Back