OGAE Song Contest 2026: Aleksandra Prijović - Kababa

Obožavam tu pjesmu
Britney Spears Reaction GIF by MOODMAN

Pa takva nam je muzička scena i naša publika to voli :) U opticaju su i različiti žanrovi i izvođači, pa eto glasajte :D svake godine se ljudi bune za turbo folk i uvek takve pesme dobijaju najviše glasova i poena, a alternativa ili kako god da se nazovu ostali žanrovi budu na sredini ili pri kraju

Mislim da se ljudi više žale na količinu turbofolka u predlozima i na manjak raznovrsnosti generalno. Neka imena stvarno da se prekrstim tri puta…

Ja ovde nemam za šta glasati! Najverovatnije ću glasati samo u fazi top 3....

Turbofolk više ne postoji. Ne znam šta je ova moderna muzika, ali folk sigurno nije. Taj žanr je umro krajem dvehiljaditih/početkom dvehiljadedesetih.

Druže, ovo su bukv retrogradna vremena i bukv se s vremena na vreme oživljavaju raniji radovi, odnosno stilovi kojima su rađeni. Prošla decenija je puna pesama nalik onim iz devedesetih - primeri su Prijovićka, Mladenovićka i Tamara Milutinović, danas su doslovno nalik onim iz dvehiljaditih - primeri Barbara Bobak, Tea Tairović i donekle Sanja Vučić

Ta glupost od pesme je izašla nedavno, nakon početka glasanja.

Izašla je istog dana kada i 4 prijavljene pesme Milice Pavlović (nakon isteka roka za prijavu ovde) pa su ipak prijavljene (?) 😂 ali dobro, neki se favorizuju kao i svake godine, očekujem originalnu pobedu ili Prijovićke ili Milice

Ne znam po kom osnovi je navedena pesma glupost, a ostalih turbofolk pevaljki nisu? To sto one ne psuju i ne koriste nepriklane reci ne znaci da nisu vecinski neprikladne zapravo?

Haj da gledamo spotove, malo poslusamo o cemu pevaju, koliko su izvodjacice i plesacice adekvatno odevene.I sad kako su one gore ako ne psuju, jer svojom muzikom podsticu na rodnu diskriminaciju, seksizam i samu sekusalnu objektivizaciju zenskog roda? A to je kul jer nam se svidja ritam... Ok.

Nisam ja rekao da druge nisu. Nisam još ni preslušao sve pesme. Nisam skupljao predloge, pa ne znam ni da li je neko predložio nešto mimo istaknute ponude. U svakom slučaju, ta mi se nimalo ne dopada.

Ma svakako mi i kad imamo pesmu koja zvuči kao da može da ostvari solidan plasman opet izostane plasman, a ovde nemamo ništa ni što zvuči kao bi moglo nešto da uradi, tako da pesme koje učestvuju nisu ništa bolje od ove lol

Bez razmišljanja bih dao 12 ovoj pesmi samo zato što je zabavno

Izašla je istog dana kada i 4 prijavljene pesme Milice Pavlović (nakon isteka roka za prijavu ovde) pa su ipak prijavljene (?) 😂 ali dobro, neki se favorizuju kao i svake godine, očekujem originalnu pobedu ili Prijovićke ili Milice
Pa na ovom forumu samo ja favorizujem Micy. Ista ta Micy je nazvana ku*vom na starom forumu od strane jednnog moderatora. Baš lepo favorizovanje, nema šta.
Uostalom, pre dve godine išla Prija sa najvećim hitom, prošle godine Micy izborila, ove godine je red da se zaokruži sveto trojstvo sa Teom i Bonitom 💃

A dobro, poenta je u tome što su pesme prijavljene nakon isteka roka za prijavu, ali niko ni nama ostalima nije kriv što nismo tad kasnije ipak pokušali prijaviti "Malo sutra", možda bi bilo prihvaćeno 😆
Pa može Bonita, to joj je najbolja sa albuma a taman i zagrevanje pred Pze xd
(ako ipak pobedi Milica onda nek makar bude sa "Ti me nerviraš" jer sa ove vremenske distance ipak joj je ta najbolja sa albuma, a Prija mi je nekako komplet promašaj)

Može Bonita, doduše. Taman da 'opipamo teren' 😅

OGAE Song Contest 2026: Aleksandra Prijović - Kababa
Back