309. FSC - Odyssey of Sounds

Druga ispod crte i još imam 20 bodova više nego što sam očekivala, pa šta ćeš više.
Da je kapetan u svojoj plovidbi svratio na ostrvo na kome se rodila Afrodita, možda bi bila i prva ispod crte.
Htela sam samo Albaniju ili Kipar. Albanska ponuda sadržavala je, uglavnom narodnjake, a Kipar je ponudio Elenu El Diablo i Monsieura. Pošto više volim momke sa gitarom gurnuh ih na pučinu, pa kad tonu bolje će se snaći od žgoljave plavuše u tirkiznom moru.

Lepo je probuditi se i da te doceka lepa vest. U finalu sam. Ovo je treci put ove godine da sam vezao dva finala. ☺️ Nada mse da cu ovaj put zaista izbeci bottom 5. I ovo je prvi put da sam u finalu kod GavranaESC. Treca sreca.

Drugo polufinale ste mi ispostovali, ali prvo i ne bas.

1. PF

12p Emma Muscat (1) - ovo je tako '90-te u modernom zvuku. Refren bas lagano ulazi i ostaje u usima. Prvo mesto bez mnogo razmisljanja
10p Colonia (2) - nisam je dugo cuo, ali se bas slusalo tih godina. Katastrofa rezultat.
7p Severina (4) - ocigledno niste za nesto domace starije
6p Aiden (6) - vise mi se dopada ova nego evrovizijska, a i ta evrovizijska mi je dobra.

2. PF

2p Carlos Right (20)
1p Nu Genea (21)

U sustini i dalje mi je odlicno finale, tj. neka odlicna pesma ce ostati bez bodova ili dobiti mali broj poena, a zasluzuje vise.

Ako zanemarim preuranjeno prikazivanje ko nije prosao, meni je sve do sada odlicna organizacija i radujem se sledecem "izvestaju" iz dnevnika i nastavku putovanja.

Колико јако финале.
Ово ми је једно од најбољих издања до сад, али није да нисам очекивао кад сам видио тему и правила 🫡

Od ispalih, najžalije mi je za Severinu. Bila bi mi sigurno 12 u finalu. Obožavam tu pesmu. Jedna od omiljenih domaćih.

• Like
Reactions: Lux
Evo ga Spotifaj i za finale

Što se ispadanja pesme koje su sam ja poslao tiče to je bilo i očekivano. Ove godine mi ništa ne ide od ruke tako ni FSC ali to nije toliko strašno. Nastavljamo da učestvujemo pa da ispadnemo i 30 puta za redom. (Koje sam sreće doživećemo i ovo)

Srećno svima u finalu!

Prošao sam (hvala bogu) u finale!
Ali ceo top 3 iz mog polufinala je ispao, ajooojauuuuualoooo!!! :oops: To se odavno nije dogodilo.

Neshvatljivo mi je da francuske pesme od Mauvaise Bouche i Copycat niste izglasali, a iz drugog polufinala tek Masayah & Toni M.
Anna Vissi mi je bila baš zanimljiva, a Monsieur Doumani su najoriginalniji odabir ovog izdanja, iako i nisam očekivao njihov prolazak. :( Kod mene su se kotirali jako visoko, tj. dobili bi lepe bodove, ili su dobili ako sam u istom polufinalu. @botbona

Srećno finalistima, iako mi za sada finale deluje slabije od polufinala u kome sam bio!
Čestitke Lelekovcu na prvom finalu (možda je baš on poslao svoju grupu, ko zna). :)

Zaboravio sam kakav je osjećaj proći u finale, hvala što ste me podsjetili!
Zlo bi bilo da na ovakvom izdanju tebe ne bude u finalu. :D

3 pjesme mi se bore za 2 i 1 p i ne znam koju da ostavim ispod crte, a sve tri bi u nekoj drugoj konkurenciji vjerovatno bile u igri za top 3

309. FSC - Odyssey of Sounds
Back