310. FSC - Kako kaže zeleni

Nešto ste utihnuli i sa prijavama i agažmanom. Nije valjda da je istina ono sto se prica da je spisak kao kopanje po smetlistu :(

Ed.: budući da prijave traju do ponoci vcrs, a predstavljanje ce sutra ujutro, produzit cu prijave do 28.8. u 8i28, a priredba ce negdje u vrijeme kasnog zajutarka.

Najvise me interesuje da li ce se mozda neka pesma sa mog spiska naci medju prijavama.
Moram priznati da mi je moja pesma dogurala do neke ocene 8+ ili 9-, sto je za pohvalu. Mozda ce se vama vise svideti.

Svakako bih voleo da ovakva tema bude 2 puta godisnje.
Dok dođu pesme, svašta se izmenilo:

View attachment 46573
Uzgred cestitam. Zna li se cije je?

Nešto ste utihnuli i sa prijavama i agažmanom. Nije valjda da je istina ono sto se prica da je spisak kao kopanje po smetlistu :(

Ed.: budući da prijave traju do ponoci vcrs, a predstavljanje ce sutra ujutro, produzit cu prijave do 28.8. u 8i28, a priredba ce negdje u vrijeme kasnog zajutarka.
Jos me samo interesuje; da li je to po ovozemaljskom ili po lokalnom vremenu?

Mozda se nesto objavi o tome na zelenom tepihu kada se budu predstavljale pesme i njihovi izvodjaci. :unsure:

Dam ti uvid u moj inbox, cinit ce ti se kao svjetlosna sekunda sa komadom svemirske prasine koji se rastapa u atmosferi

Što ne volim kad ovako stignem kasno, sad me opet zanima šta je pisalo. 😛😀

Aleksa49, Anhel, Botbona, Cinque, Creature, Destry94, Dežurni, Detektivka, Djole_, Djole89, Drko, Dracarys, Etica, Evrobosna, Fillhy, GavranESC, Igorrogiescfan, Lelekovac, Leo Cezar, lux, Majsta94, Marko, Paučica, Pokahontas, Ro97, Shum, Stefix, Stole, Tinte, Vaxildan, zeleni

31 forumaš i uzdanik

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back