Izmenio sam. Imao sam različite verzije banera u telefonu dok sam ih menjao pa poslao pogrešan.Super tema, samo da se izmijene godine za nas milenijalce, malo smo mlađi ipak![]()
Da li ste tad dobili df mesto na narednom izdanju?Ja se sjecam kad me njeno visocanstvo Ivana izbacilo iz finala slucajno.
Da. To je prvi puta da sam bio u finaletu ikad, ali ovaj puta cemo glasati ispocetka, mouete vec poceti slati vase glasoveDa li ste tad dobili df mesto na narednom izdanju?
Buduća tema obećava, živo me zanima da li ćemo slati pesme iz starosne grupe kojoj pripadamo ili ćemo tražiti zadatke.![]()
nema zadataka
Nisam bas za to da se "pravimo" kako se nista nije desilo. Ipak treba na neki nacin nadoknaditi stetu, a dodatna 2 finalista ne bi poremetilo stvar.Pa ne znam, ja nisam za to da se direktno neko plasira u finale u narednom izdanju koje nema veze sa ovim, samo jer se nisu kako treba izbrojali glasovi. Mislim da treba svježe početi sa novim FSC-om. Jesu oštećeni ovi što nisu, a trebali su da prođu u finale, ali mislim da svakako nije bila ničija namjera.