Ahem ahem, 2014...Nikad se nismo povlačili sem kad smo bili sankciosani a tek sad ne bi kad su nam komšije pobedile bilo bi skroz glupo
Ju, to sam skroz izbrisala iz secanjaAhem ahem, 2014...
Ja bih volio Teodora kad bi otišla na Evroviziju...
A bgm i gorih, čuo sam da se za neke silikonske babe pišu i peticijeMislim da ima i boljih izbora od Teodore
Kako su prošle, bolje da takva sranja više ne šaljemoNa kraju dana, kako god birali predstavnika mislim da je na redu da se šalje jedan dobar ženski urbani pop fazon. Nismo ga slali još od Uraganki. Dosta smo šarali sa žanrovima i slali neke balade, alt i konceptualne žanrove koje se realno i kod nas slabo slušaju. Definitivno nam treba jaka girl pop priča.
Kako su prošle, bolje da takva sranja više ne šaljemo
Treba li da podsetim da smo upravo sa alt pesmom ostvarili naš najbolji plasman još od Željka 2012.
Suština je prosta, prolazak u finale je preživljavanje, a ne uspeh. Ako nam je domet da svake godine jedva prođemo i posle zakucamo za 17. ili 19. mesto u finalu, to nije kontinuitet kvaliteta nego čisto tavorenje. Konstrakta nam se desila slučajno jer je bila nekima sipmatična sama po sebi, a sve ostalo nam je teška sredina i dno tabele.Imamo jedan top 5 plasman.
Uraganke na koje se ti pozivas su bile 2 mesta iznad Lavine i Teya Dore uz svu dijasporu.
Imamo jedno ispadanje u poslednjih 9 godina, o cemu pricamo ovde, kakvi su ovo argumenti?![]()
Mora da ti bodovi iz Litvanije čuda prave, samo što dalje od Top 10Pa da, 12 poena od Litvanije u polufinalu za Lavinu je dijasporaSrbi pronasli naftu na Baltiku pa ga kolonizovali
Silikonska baba ni ne zna šta je dobro za ESC. Atelje trag je spasavao dugi niz godina, i oni su je napustili. Ova pesma s kojom je kao htela da ide na ESC je materijal za maks neko 15. mesto pa čak i da ona nije problematična lol