312.FSC - The Traitors 🗡

Pošto ste odabrali prvu opciju, tj mislite da je kraj igre i da među vama nema više zaverenika, vreme je da otkrijemo ulogu koju je imao izbačeni Ro97, a on je bio:
ZAVERENIK

1000109293.webp

A to znači da... više nema Zaverenika, a vas troje preostalih ste ODANI što znači da ste zvanično i pobednici ove naše fsc igrice! Čestitamo! 🥳🥳🥳👏🏻👏🏻👏🏻
@creature @Destry94 @GavranESC

⚔️⚔️⚔️

Još jednom čestitke pobednicima! Takođe čestitke i poslednjem Zavereniku koji je dovde dogurao! Nadam se da svi shvatate da je ovo isključivo igrica bila i nema mesta ljutnji i lošim emocijama. Zahvalio bih se i Zavereniku (Zaverenicima) jer su me ispoštovali i potrudili se da do kraja ostanu u ulozi bez razotkrivanja i sebe a i preostalih Zaverenika, kako sam i zahtevao od njih, tako da to što su igrali igru i ubeđivali vas da su Odani nije ništa loše već isključivo po pravilima igre i zahvaljujem se što su mi ispunili želju da sve do kraja bude kako treba! Tako da im ne zamerajte, svi smo se samo igrali i tu nema ništa lično!
Ova igrica u sklopu FSC-a, osim da nam brže prođe vreme do iščekivanja FSC pesama/rezultata, nam je poslužila i da se bolje upoznamo sa ovim formatom i vidimo kako se sve odvija kao i da shvatite da li bi mogli sebe zamisliti u takvom pravom formatu na TV! 🙏🏻⚔️

A sada i da razjasnimo zanimljivost koja vas je interesovala oko Zaverenika:

Prva 2 originalna Zaverenika su bili Ro97 i Filhy, u tom prvom krugu nisu međusobno znali jedan za drugog, ali pošto je Filhy neplanski brzo ispao, Ro97 je dobio zadatak da nekoga regrutuje i odabrao je Marka kao novog regrutovanog Zaverenika. Nakon ispadanja Marka pa sve do kraja igre, Ro97 je ipak bio jedini preostali Zaverenik u igri!

1000109296.webp

@botbona @creature @Destry94 @Detektivka @Filhy @GavranESC @Marko @Pokahontas @Ro97 @Vax'ildan

Zahvaljujem se jos jednom svima na učešću u igri! ⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️
Slobodno možete pisati vaše utiske i kako je izgledalo iz vašeg ugla! Sada znate i kako se odvijao razvoj situacije sa Zaverenicima xd 🥳

Pobednici nek se spreme za odlazak na bazen i poziciju u FSC finalu ako prođu u njega! 🥳👏🏻⚔️

Pa svaka čast Rou na potezima u igri. Dobro je dogurao do samog kraja s tim što su na samom startu u prva dva glasanja bili izglasani zaverenici. Zanimljiv pristup igri da izglasaš svog regrutovanog zaverenika :D

Hvala i tebi Dežurni na organizaciji. Mora da ti je bila zanimljiva svađa odanih dok jedan zaverenik stoji sa strane i trlja rukama :D

Bravo za odane 👏, od 9 učesnika 5 je ispalo prije mene, nije loše za prvi put u ovoj ulozi

Uloga zavjerenika je sama po sebi zeznuta, moraš taktizirat, muljat, lagat, i pokušat se prikrit da što duže ne sumnjaju na tebe, i u isto vrijeme se nadat da ljudi neće miješat stvarni život i igru, što mi se sad pred sam kraj učinilo da se dogodilo kod nekih, tako da na ovom zadnjem glasanju sam bio šta god, nisam se cimao, reko samo da se završi igra xD

Iz moje perspektive zanimljivo je bilo da vidim protiv Destrya koliko ga mogu vodit na krivi trag prije nego posumnja, nikad nismo igrali jedan protiv drugog ovakav tip igre, pa je i to bilo jedno novo zanimljivo iskustvo

NIKAD mi se nije desilo da su svi komentari o mom predlogu pozitivni. Znaci ispadam 😂 po logici da su SVI komentari o sombru bili negativni a ja prosla u finale.

Nego, narode FSC koji je duze ovde od mene i cesce je ucestvovao, treba mi predlog muzike za reel koji radim i nikako ne nalazim.
Tražim muziku za reel sastavljen od fotografija sa protesta koje se smenjuju na svaku sekundu. Potrebna je snazna, dramaticna kompozicija koja prati ritam kadrova i nosi emociju — instrumental takodje moze. Ne depresivna. Bez domacih pesama koje su vec koriscene bezbroj puta i bez popa.
Ako mislite da imate takvu koja odgovara, saljite inbox ❤️🙏🏻
Nasla! To jest poslao Destry 😍

Meni je bilo teško da zamislim Gavrana u ulozi zaverenika u kontekstu onoga što je pisao ovde. Uglavnom u ovakvom tipu igri uvek imaš tu jednu osobu koja ti je previše sumnjiva i zaverenici iskoriste to da te navedu na pogrešan trag.

Ro nije morao ništa da radi, Gavran i ti ste sami sredili da budete sumnjivi 😵‍💫 Tek od ubistva botbone mi je Ro bio glavni osumnjičeni.
Ničim izazvano haha. U trenutku kad je izbačen Marko jeste bilo moguće da smo ili Gavran ili ja ali ne da smo i Gavran i ja u istom timu zaverenika.

Dežurni je desetak puta ponovio da ne znamo da li je neko novi regrutovan, znači apsolutno moguće xD
Jeste, mogao je da ponovi i 200x puta ja nisam mislio da je došlo do nove regrutacije upravo jer je pre toga rekao da botbona može biti zaverenik ili odana. Bilo mi je nekako previše da bude još jedna osoba regrutovana.

Odani bili odlični do sada ali postadoše nesnađeni te dobismo Radio Mielvu.

Imamo jednu-og vrlo glasnog Zaverenika koji usta ne zatvara a drugi ćuti ko zaliven.
Ako hoćete da pobedite, aktivirajte i ćutljivce inače ostajete g(h)ladni
#TraitorsNarod(Ne)Pita
U subotu sam shvatila da je Ro u pitanju i ogrešila sam se ranije o Detektivku.🙏
Destry zamalo da strada. Gavran se super držao.
Kad mi je Krič lajkovala ovaj post, shvatila sam da nije Zaverenik i da je verovatno ostao samo još jedan, jer sam i u nju sumnjala.

Pošto sam uvek na strani plebsa, drago mi je da ste pobedili, sad lepo pravac, bazen. 💫

Hvala svim preostalim učesnicima na zabavi a i Dežurnom na fenomenalnoj ideji ovog izdanja🎊

312.FSC - The Traitors 🗡
Back