312.FSC - The Traitors 🗡

Prvi put kad smo obedovali zajedno rekla sam da mi je Ro-ov pristup prilično čudan iako se nismo sretali ranije u sličnim ulogama.
Hvala dež što si nam omogućio da na nedelju dana pobegnemo od svega i upoznamo još malo i sebe i ostale. 🍫

Što se Filhya i Marka tiče, kad sam vidio da je Filhy bio zavjerenik, a ja ga izglasao malo se smorih jer bi baš bilo kul napravit kaos sa Filhyem, ali mi je u isto vrijeme dalo dobar alibi što je bilo odlično za mene, jer su ljudi mislili da su se zavjerenici znali, što se Marka tiče Destry mi se javio da je uvjeren da je Marko traitor i da će Gavran isto vjerojatno glasat za njega, što suptilnije sam pokušao Destryu usmjerit pažnju na gavrana, ali je rekao da neće mijenjat mišljenje i da će glasat za Marka i dobio sam dojam da će tako napravit većina i da će Marko sigurno ispast i tu sam bio u fazonu ako ne glasam za njega mogao bi bit sus, i nakon toga sam Destrya prilično dobro uvjerio da nisam traitor, evo sve do ovog glasanja sad

Molim da uđe u zapisnik za koga sam ja glasao na prvom prvom glasanju, a onda i u pripetavanju. Da se u nekom paralelnom univerzumu pitao samo moj insekt, oba zavjerenika bi letjela van odmah 👆
Lp

Bez obzira što bi bio najneočekivaniji Zaverenik, Dežurni to nikad ne bi uradio jer zna koliko sam bio snalažljiv u Survivoru 🤣 I zato mi je bilo čudno otkud ja u centru pažnje 🤣 Ali takva je igra da svako ima neku svoju ulogu.

Bili su pomešani svakakvi osećaji ali dao sam sve od sebe da učestvujem u skladu sa sobom.

I nebo je ponovo plavu i ptice cvrkuću 🤣

Ja znam da ti pratiš AI slučajeve, posebno kad sam ja u pitanju khm Diva Vox khm 🤣

Čitao o igri jesam ali glasanje je bilo moje. Marka sam prvog glasao jer jedini nije učestvovao u Survivoru. Dakle ne znam ništa o njemu. Onda si ti počeo direktno "ja sam zaverenik i gotovo". Onda je Krič stvarala sve više situacija da sam ja. I onda kad je Krič rekla možda nisam ja nego Ro i Destry me mažu, onda sam rekao hajde onda da proverimo. Glasao sam za Ro pa sam planirao za Destrija ako se ispostavi da
Ro nije zaverenik. I sve se završilo najbolje moguće.

I onda kad je Krič rekla možda nisam ja nego Ro i Destry me mažu, onda sam rekao hajde onda da proverimo. Glasao sam za Ro pa sam planirao za Destrija ako se ispostavi da
Ro nije zaverenik. I sve se završilo najbolje moguće.
Ooo, pa mi smo još i mogli power duo da budemo na kraju i da izbacimo i Roa i Destrija? 😍 To volim da čujem. 😂

Znači, opasna katoliĆka koalicija u tandemu je bila zaverenička! :mad:
Pa ja sam izbačen igrom slučaja tako što je Ro glasao za mene jer to znači da je mislio da sam odan, a Destry nije shvatio da sam Detektivku otpisao kao sigurno odanu, a ne da sam sumnjao u nju.
Na kraju je bitno da je dobro pobedilo zlo (kome sam i sam pripadao). 👏 A posebno bravo za Creature koja je provalila traitora (koji se odlično i mudro držao koliko je mogao) i dobila je rođendanski poklon. Mislio sam čak da sam ga svojim poslednjim postom više povukao ka odanima jer bi trebalo da je ispalo da ne bih bacao sumnju na svog saigrača (iako naravno do poslednjeg momenta nisam znao ko je to bio, a on me je sam i izbacio).

Nije ovaj program svakako za mene jer vidim da su se ljudi međusobno dogovarali (ne znam da li je to smelo, nije pisalo ni da je dozvoljeno niti da nije), a ja bukvalno ni sa kim od ostalih takmičara privatno nisam pisao ni reč o igri, što se i vidi po rezultatu. Takođe, ispade da je suština da izbaciš nekoga ko ti se ne sviđa jer i ako ubodeš zaverenika, regrutuje se novi i opet smo na istom. 😒 Jedino što kad si zaverenik ispadaš samo za okruglim stolom, a kao odani imaš duplo više šansi jer mogu i da te ubiju.
Svakako, Dežurni, napravio si jako lepu zanimaciju koja je privukla pažnju (makar se meni čini), a potrudiću se da ostavim neki FSC semafor i ja. ☺️

Ujutru šaljem podsetnike za glasanje, pa ko ne voli da ih dobije neka glasa! 😅
Glasanje je do prekosutra jutru do
9h 🎧🎶

PRVO POLUFINALE
Steve Brule What GIF

1. Nanul - Au
2. iliona - Si tu m'aimes demain
3. Snežana Savić - Tri poljupca
4. Almost monday - Better late than never

5. Frances - Don't worry about me
6. Kasabian - Nothing better than this

7. Bonaparte - Melody X