Novi avatar za ovo izdanje, pošto sam i ja od jučer na štakama, prigodno je

Samim time imam i puno vremena jer se izležavam po krevetu cijeli dan ko crkotina, pa onda evo kratkih komentara na osnovu prvog slušanja
1. PF
Adel Tawil - Ist da jemand - Fina pjesmica, ali pomalo i zaboravna, barem ovako na prvu nema nešto za šta se mogu uhvatit
Andrea Bučko - PÚŠŤAM ŤA - Uh kakva uspavanka, ovo ko da cijelu vječnost traje, nije za mene definitivno
AYLIVA - Schmetterlinge - Ovo zvuči zanimljivo, šteta što malo duže ne traje
Celeste - Stop This Flame - Poznata pjesma, ali evo dosad nisam znao tko pjeva, ne znam gdje sam je čuo, na reklami, na radiju, tako nešto vjv, uglavnom ozbiljna stvar, fino
CLAUDIA BENI - U Noći Punog Mjeseca - Tko se nje sjetio jbt, pjesma mi nikad nije bila nešto posebno, prilično sam ravnodušan
Ekin Beril - Uzayın Dibi - Drugačije nešto iz Turske, to mi se sviđa i poštujem, ali sam nakraju više pažnje posvetio spotu nego pjesmi, što i nije baš dobro
Jacob Banks - Unknown (To You) - Evo pjesme koja mi je uzeta sa spiska, blaga nevjerica kad sam je vidio... ajde da vidimo kako će proći, odlična stvar
KSENIA - HIR - Ah, šta tu reći, ok je, ali sad za neki standing ovation baš i nije, ali samo neka se nastave trudit sve tri... ova pjesma mi zvuči kao milijun drugih njoj sličnih tako da barem zasad nemam ništa specijalno za reći, ok je za poslušat ovako i to je to, možda se s vremenom dojam popravi
Lukas Abdul - Les Maux Bleus - Korektno, neki prosjek ja bi rekao, nije ni loše, ali nije ni ništa wow, šteta jer inače volim pjesme na francuskom slušat, pa mi uvijek žao kad mi nešto na francuskom ne legne skroz, ali dobro, slušat će se još...
Marghe - Au bout du monde - O ovome pričam, ovo mi odma leglo na prvu, baš razina više u odnosu na prošlu pjesmu(govorim iz svoje perspektive naravno), odlična stvar, bravo
Nej - Paro - Ovdje mi se refren sviđa, a ostalo mi je onako, može proći, ali me trenutno ne tjera da je opet pustim
Ogi B - Ostavi Sve - Nije me se dojmilo
Philippine - C'est beau, c'est toi - Ovo je audio-vizualna perfekcija, predivno, ovako nešto bi i ja poslao, merciiii
Sanja Vučić - Omađijan - Slično kao i za Kseniju, mada ovdje mi je pjesma malo bolja i više mi paše njen glas
Slimane - Sentimental - Sasvim fino, lagano, opušteno, nemam primjedbu
Suzan Hacigarip - Değmez - I ovo mi je dosadnjikavo kao i ona Slovakinja
THEA - GORI - Uglavnom mi se ovakve brže makedonske ženske pjesmice nisu nešto pretjerano sviđale kad ste slali, ali ovo čak i može proći, nije mi loše
Volkan Konak - Doğrudur - It's a YOK from me xD
2. PF
AIELLO - VIENIMI (a ballare) - Pa fora pjesma, mada njegov glas mi je naporan, refren daleko najbolji dio pjesme
Axel Tony - J'Y CROIS ENCORE - Fini bopić, super za poslušat, Francuzi jako dobri ovo izdanje zasad
Barbara Pravi - Deda - Koliko je slatka osoba Barbara, a takva je i ova pjesma
Cem Adrian - Salvatore - Još jedan YOK, bezveze mi je ovo, bez uvrede
Delia - OTZL GLTZ - Nakon prošle pjesme ovo me definitivno razbudilo, zanimljiv neki folk rock spoj, sviđa mi se dosta moram priznat
Георги Станчев - Ти ужасно закъсня - Joj koja drama xD, fino što se neko odvažio za bugarski, ali nije ovo za mene, sorry
Jamie Miller - Here's Your Perfect - Nije perfektno kao šta naslov kaže, ali je slušljivo
Lu Jakelić - Zidovi - Bravo za izbor(pošto priznajem nisam ranije ovo čuo), zanimljiva pjesma na momente
Madame - ISTINTO - Uh ne znam, u isto vrijeme mi je i dobro, a opet malčice iritantno, čudno baš, vidjet ćemo na koju stranu će nakraju prevagnut
Nataša Guberinić - KILLED - Dobar vokal, ali pjesma mi je nekako nebitna baš nažalost
Nilusi - A des vies de toi - Lijepa pjesma, baš me zanima kako će sve ove francuske pjesme proći
Petar Grašo - Ako Te Pitaju - Ovdje nemam šta puno pisat, čuo 100 puta, odlična pjesma i to je to
Rina Sawayama - Hold This Girl - Uh kakva pjesmetina je ovdje u pitanju, savršenstvo od početka do kraja
Sara Jo - Divlja - Jedna od njenih boljih pjesama, a spot mi podiže sve životne funkcije na maksimum, možda mi i noga ranije ozdravi ako budem učestalo gledao spot, ispitat ću baš tu tezu kroz ovo izdanje pa ćemo vidjet
Snežana Kopunović - Da li osećaš - Osjećam! Nikad čuo, nikad vidio, ali osjećam, to je najvažnije
TAL - Le Temps qu'il faut - Vožnjica opasna, fino
Vegedream - Ramenez la coupe a la maison - Ovi nabrojali cijelu francusku nogometnu reprezentaciju haha, a pošto su nas pobijedili u finalu svjetskog prvenstva, ovu pjesmu i spot bi čak mogao smatrat i provokacijom, čekam kraj izdanja da vidim tko se drznuo
Zian - Grateful - Solidno zatvaranje polufinala, pjesma ko da je rađena u svrhu FSCa xD