Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Ali znaci moze li vise "pick me choose me" od toga Ma ti *ubaci ime produkcije* izvodjaci nista ne valjaju. Nista niste bolji od ljudi koji gledaju ispod oka kad se pomene da ste fanovi Evrovizije i puni su predrasuda.

Bukvalno. Ljudi su u šoku jer se pojavljuju novi muzički pravci i što dolaze novi umetnici, pevači, kako god. Ako u pevače spadaju samo oni koji su bili popularni pre 10 godina i koji će da učestvuju sa baladama samo da bi prikazali svoj raskošni glas onda bolje da ni ne učestvujemo. Pa ljudi su isto tako reagovali i na Konstraktu.

Tako je otvorite svoja srca i dozvolite da budete iznenadjeni. Svako je dobrodosao da se prijavi i hvala nebesima sto je tako. To da li je neko dobar vokal za evroviziju jako zavisi od konteksta koliko boja glasa, nacin interpretacije, harizma, emocija pristaju pesmi. Sumnjam da bi Marija Serifovic podigla in corpore sano na visi nivo. A to ko je iz koje produkcije je najmanje bitno pa cesto oni za evroviziju naprave nesto drugacije od onog sto obicno prave. Mora se razmisljati I o internacionalnim standradima.

Dzordzi je rekao da ce da napravi neku epsku pesmu za esc. Mozda je etno balada :D

Gde je to rekao? To mi nikako ne ide uz njega, ali volim takve pesme 😁

Moram da kazem da mi je krivo sto se nasi izvodjaci nikad ne pozivaju na ove esc manifestacije, a posebno sto poslednje dve godine imamo jako upeactljive predstavnike. Evo sad je festival bio neki u San Marinu valjda izgleda da je mata hari zanimljivija i od Hurricane i od Konstrakte

Ako je istina, moguće da je ovako:

2 former Junior Eurovision contestants:
Lena Stamenković
Bojana Radanović u hurricane junior 💀

1 former Eurovision contestant (as lead singer):
Sara Jo

2 former Eurovision contestants (as songwriters):
Sanja Vučić
Željko Joksimović

Lena Stamenković je 100% jedna od te dve sa JESC!Očekivao sam je i prošle godine,pa se razočarao što nije,sada mislim da se jeste prijavila!

Pa i ja verujem da su se prijavili, ali ne spadaju ni u jednu grupu ovde jer se na "contestants" misli na one koji su nastupali, a ne kompozitore

Status
Not open for further replies.
Back