Da je pametna spremila bi baladetinu tipa Moj dragi 2.0 gde bi servirala statican nastup, ali istovremeno skupocu, emociju i sve zbog cega moje srpsko balkansko p**ersko srce moze da iskoci.Kakvu li je pesmu Karleusa spremila za PZE pitam se
uf BOZHE iz tvojih usta u njehove ushi... PA TRAZHIM LI PREVISHE MAJKU MUJa ocekujem da se prijavila. I da se ovo Ivanovo odnosi na nju.![]()
Tako je. Sad je 2022. gde ne indisponiramo kvalifikovanog izvodjaca i zenu "ejdzizmom" zato sto joj se jedino i to moze zameriti.Sta je s vama ljudi nije vise 2013.
Ovo je neironicno dobro. I vise nego dobro. Ovo je bilo godinu dana pre nego sto je objavila CD koji je imao Slatku Malu, Magiju, Upravo Ostavljenu i Nisi u pravu. Ne znam zasto je isla ovde sa najslabijom pesmom koju ima u sarzeru.I ovakav performans
To su uglavnom obrade, pa otuda ih nije ni mogla razmatrati za Beoviziju.Ovo je neironicno dobro. I vise nego dobro. Ovo je bilo godinu dana pre nego sto je objavila CD koji je imao Slatku Malu, Magiju, Upravo Ostavljenu i Nisi u pravu. Ne znam zasto je isla ovde sa najslabijom pesmom koju ima u sarzeru.
A da bra'o. Eto mogla je Ne smem da se zaljubim u tebe. Jeste da je to pesma koja bi tesko isla bez duetskog tona i muskog vokala da gostuje, al' nije kao da Atelje Trag nije mogao nesto bolje da joj napravi tad. Cak i Moli me nije los materijal, al' aranzman je mnogo mlak da bi se pesma uzela za ozbiljnije.To su uglavnom obrade, pa otuda ih nije ni mogla razmatrati za Beoviziju.