Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Kakvu li je pesmu Karleusa spremila za PZE pitam se
Da je pametna spremila bi baladetinu tipa Moj dragi 2.0 gde bi servirala statican nastup, ali istovremeno skupocu, emociju i sve zbog cega moje srpsko balkansko p**ersko srce moze da iskoci.

Svi od nje ocekuju vrckalicu sa vatrometima, a najbolje bi im se svima po*rala u zavist i gorcinu sa dobrom melodicnom mid-tempo baladom. Ili ako vec mora brza pesma neka bude nesto sa emocijom i tematikom tipa Jos te volim i Upravo ostavljena.

Ja ocekujem da se prijavila. I da se ovo Ivanovo odnosi na nju. 🤭
uf BOZHE iz tvojih usta u njehove ushi... PA TRAZHIM LI PREVISHE MAJKU MU
tumblr_mugpf2fXOy1skom5uo1_500.gif

Карлеуша да има спору песму и статичан наступ? Чиме ће онда скренути пажњу на себе, пошто вокалом сигурно неће

Ma kakva takva "iznenađenja", pre da očekujemo neko pravo, koga nismo uopšte očekivali.
Očekujte neočekivano - ju, mora da je JK, ma ne, mora da je Ceca, a ne ne, Dragana Mirković sa novim Crnim leptirom.

I ovakav performans

Ovo je neironicno dobro. I vise nego dobro. Ovo je bilo godinu dana pre nego sto je objavila CD koji je imao Slatku Malu, Magiju, Upravo Ostavljenu i Nisi u pravu. Ne znam zasto je isla ovde sa najslabijom pesmom koju ima u sarzeru.

Ovo je izvedeno ful uzivo sa 25% njenih realnih kapaciteta energergetski jer je bilo u toj epizodi impromptu, iz sprdnje vise. Pa vi ke**jte o Karly do sutra. Da ume kad hoce - ume.

Ovo je neironicno dobro. I vise nego dobro. Ovo je bilo godinu dana pre nego sto je objavila CD koji je imao Slatku Malu, Magiju, Upravo Ostavljenu i Nisi u pravu. Ne znam zasto je isla ovde sa najslabijom pesmom koju ima u sarzeru.
To su uglavnom obrade, pa otuda ih nije ni mogla razmatrati za Beoviziju.

To su uglavnom obrade, pa otuda ih nije ni mogla razmatrati za Beoviziju.
A da bra'o. Eto mogla je Ne smem da se zaljubim u tebe. Jeste da je to pesma koja bi tesko isla bez duetskog tona i muskog vokala da gostuje, al' nije kao da Atelje Trag nije mogao nesto bolje da joj napravi tad. Cak i Moli me nije los materijal, al' aranzman je mnogo mlak da bi se pesma uzela za ozbiljnije.

Status
Not open for further replies.
Back