233. FSC - World Cup

Vrlo je moguće da ću ovaj put poslati nešto što slušam.

Zadatke smo proširili za dodatna 4. Imamo povratnike. 👏
Šaljem Ivani dodatna 4 broja za svaki slučaj.

Pa ako se svi prijave prije roka moze i show prije roka

Ja sam se prijavio i ako nisam bio nešto oduševljen zadatkom na prvu posle sam shvatio da sam pogrešio i zadatak je super a poslao sam i nešto što volim tako da kako god prošao super je!

Pa skroz je jednostavan i širokopojasan zadatak. 300% možeš da nađeš nešto da ti valja.
Odakle ti to da mi je jednostavno i širokopojasno?
Ako već za prošli FSC nisam mogao da nađem pesmu, sa istim zadatkom sigurno neću.
Sledeće godine ću probati kad tema bude bolja, cmok.

Kad se uzme u obzir da se moze birati sa celog kontinenta, onda moze biti jednostavno. Sirokopojasno je svakako.
Meni trenutno nije jednostavno, jer mi jedino ta konfederacija ne odgovara. Za ostale bih mogao naci nesto odlicno za mene. Pa cak i za Antarktik (bukvalno 😅).
Ne bih da uticem na organizatora, ali samo da ga podsetim da smo Endrega i ja udelili 12 (miliona evra)p Chebu. 😉 A NSTS i Ro97 po 10p i rintintin i Petar po 8p.

A jbg jeste malo smor kad nakon africke teme dobijes zadatak Afrika. Mozda bi pametnije ispalo da nisu bili zadaci vec kvote i da se svaki kontinent popuni nakon 7 pesama pa ako neko bas zeli Afriku svakako bi je poslao.

Kako god bilo, nema idealne opcije. Da je ostavljeno da svako sam bira zemlju onda bi bio haos prvih minuta prijava, a oni koji tada nisu bili online bi kukali kako nije fer zato što su sve popularne države već zauzete.
Meni je ova opcija najmanje zlo. Biraš broj, pa šta ti zapadne.

Treći pokušaj, ako ne prođe ČU se besim! Da vidimo hoće li mi treća biti sreća, dobila sam zadatak koji sam najmanje htela 🥴

Kad se uzme u obzir da se moze birati sa celog kontinenta, onda moze biti jednostavno. Sirokopojasno je svakako.
Meni trenutno nije jednostavno, jer mi jedino ta konfederacija ne odgovara. Za ostale bih mogao naci nesto odlicno za mene. Pa cak i za Antarktik (bukvalno 😅).
Ne bih da uticem na organizatora, ali samo da ga podsetim da smo Endrega i ja udelili 12 (miliona evra)p Chebu. 😉 A NSTS i Ro97 po 10p i rintintin i Petar po 8p.
Ne bih se složio, ako već za samu temu Afrika ništa adekvatno nisam našao (a uslov je da je meni pesma dobra i slušljiva) zašto bi mi sada išta drugačije bilo?

Btw, zar vam nije malo očigledno kad Leo i tetsujin dodeljuju svaki put jednom drugom brojeve sa temama gde ima takvog biranja? Nemojte da se pravimo ludi kao ko prvi djevojci njemu djevojka, zna se kako se to radi kaže se "eee otvaram za minut, znaš što ti je činiti". :poop:

Pa, to hocu da kazem. Naizgled je jednostavno, a opet je tesko naci odgovarajuce ukoliko se dobije neka konfederacija koja uopste ne lezi. Kao u tvom i mom slucaju.
A i meni je uslov da mi se pesma pre svega dopada. Ne mora da mi bude naj naj, ali da mi prija dok slusam.

Bukvalno mi dođe da organizujem da tema bude bez restrikcija da šaljete šta vam padne na pamet. Al to više ne prolazi konkurs, sad što gušće zguzneš nekom to poželjnija tema. Kao teramo se na istraživanje, kao da se inače muzika ne istražuje kroz život nego baš FSC je prilika za to. Uvek mogu da se navedu neki primeri gde istraživanje ne postoji kod lenjih ljudi, al postojimo valjda i mi sa tim kapacitetima koji uprkos svemu nikad ne pošaljemo ono što nam se šalje.

Ima jedna pesma koju jako jakoo želim da pošaljem ali nikako da se pogodi tema ili u ovom slučaju zadatak 😭🤣

Back