Ja nisam ni skontala dok nisam tvoj komentar pročitala.Ja sam tek sad skontao da ovo na baneru dolje piše Forum Song Contest, mislio sam da je nešto na arapskom bašFantazija!
![]()
Pa skroz je jednostavan i širokopojasan zadatak. 300% možeš da nađeš nešto da ti valja.Taman sam hteo da se vratim na FSC i ne sviđa mi se zadatak.
Odakle ti to da mi je jednostavno i širokopojasno?Pa skroz je jednostavan i širokopojasan zadatak. 300% možeš da nađeš nešto da ti valja.
Ne bih se složio, ako već za samu temu Afrika ništa adekvatno nisam našao (a uslov je da je meni pesma dobra i slušljiva) zašto bi mi sada išta drugačije bilo?Kad se uzme u obzir da se moze birati sa celog kontinenta, onda moze biti jednostavno. Sirokopojasno je svakako.
Meni trenutno nije jednostavno, jer mi jedino ta konfederacija ne odgovara. Za ostale bih mogao naci nesto odlicno za mene. Pa cak i za Antarktik (bukvalno).
Ne bih da uticem na organizatora, ali samo da ga podsetim da smo Endrega i ja udelili 12 (miliona evra)p Chebu.A NSTS i Ro97 po 10p i rintintin i Petar po 8p.