233. FSC - World Cup

Btw, zar vam nije malo očigledno kad Leo i tetsujin dodeljuju svaki put jednom drugom brojeve sa temama gde ima takvog biranja? Nemojte da se pravimo ludi kao ko prvi djevojci njemu djevojka, zna se kako se to radi kaže se "eee otvaram za minut, znaš što ti je činiti". :poop:
Još da dodam, ako se stvarno ispostavi da su dobili Evropu kako i mislim da jesu, jasno je kako je do toga došlo.

Bebo, niste li vi jednom slali onog nekog ludog šeika iz Omana ili Bahreina ili odakle već? 😂 Šteta šta vam ovdje nije pala Europa pa da šaljete Maju Nikolić vokalne vratolomije unatraške 🙏

Bebo, niste li vi jednom slali onog nekog ludog šeika iz Omana ili Bahreina ili odakle već? 😂 Šteta šta vam ovdje nije pala Europa pa da šaljete Maju Nikolić vokalne vratolomije unatraške 🙏
To je bila Sirija xD No, to što znam jednu pesmu iz Sirije ne znači da preferiram celu scenu onako sebi za klistir duše da puštam.

Ja sam poslao sve pesme koje sam zarko zeleo da saljem pa sam miran sto se tice tema. Sad su mi ostale samo one koje mi se "samo" svidjaju. Ali super je i takve pesme slati, za razliku od doticne koja ce me predstavljati na ovom izdanju, svakim slusanjem mi je sve gora, dodje mi da se povucem 😂

Ne klonite duhom! Ja sam bila 3 dana očajna, dok nisam našla izvođača sa čijim se pesmama bukvalno sada "drogiram" i ne znam koja mi je bolja. Slušam album i sad mi je krivo što sam zbrzala i nisam prijavila drugu pesmu.

Mada, prijava nije još prihvaćena. Jel se to sme?!?😱 Da se zameni pesma?

@sparkle
Imao sam takvu situaciju da se forumaš predomislio i poslao drugu pesmu istog izvođača, pre nego što sam ja odgovorio na njegovu prijavu, pa sam se konsultovao sa Ivanom. Ovo je odgovor:

Tehnički, ne bi ni to trebalo da se prihvata, zato uostalom i ima tako dugačak rok da budu što sigurniji da to žele da šalju. A i biće tema gde i ta druga pesma bude mogla. Ali, ajde prihvati tu zamenu ako ti želiš, ali naglasi da ne bi trebalo (pozovi se i na mene, ukoliko bude neki problem, ili možeš i reći ovo što sam ja napisala).

Da, pa pretpostavila sam. To je ono kad su ti brzi prsti 😁 a nisi sve preslušao. Super mi je i ova prva, ali sad mi je malo žao za drugom koju mi je dizer pustio, na yt je bila negde "zaturena".

Prijava mi prošla.
Papua Nova Gvineja i Bahrein do pobede!🥳

Btw, zar vam nije malo očigledno kad Leo i tetsujin dodeljuju svaki put jednom drugom brojeve sa temama gde ima takvog biranja? Nemojte da se pravimo ludi kao ko prvi djevojci njemu djevojka, zna se kako se to radi kaže se "eee otvaram za minut, znaš što ti je činiti". :poop:

Ovo su veoma ozbiljne optužbe, ako su neosnovane to bi moglo da izazove sumnju u nečije namere. Predlažem da se navedena lica izjasne po ovom pitanju.

Ja ću samo reći drago mi je da se ponovo piše o meni , svaka reklama je dobra reklama 😁💯

A što se tiče Bebija i optužbi demantujem uz poruku vreme je da promeni.

Hvala na demantu, mi ćemo se u Vašem stilu sito ismejati. :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Ove optužbe su nosens. Naprosto je i Anhel umalo odabrao brojeve. A Niko mi je često birao zadatke. Možda je dosluh i s njima.

Inače, zasad imamo 24 uspješne prijave.
Dosad je ukupno zatraženo 36 zadataka. 👏
Od odabira pjesama ono što se može istaknuti je da imamo puno debitanata. #petar

Ove optužbe su nosens. Naprosto je i Anhel umalo odabrao brojeve. A Niko mi je često birao zadatke. Možda je dosluh i s njima.
Da, ali sam ubrzo izbrisao da se ne vidi da sam ispaljen :ROFLMAO:
Jedva čekam da vidim kako će mi proći pesma koju sam poslao, ja je obožavam. Iako mi je bila autsajder među pesmama koje su takođe bile u trci za ovaj FSC, na kraju je završila kao pobednik Anhelovizije 💙

Bravo @Bebi sto si rekao sve sto treba da bude receno.

Dokle vise da "istrazujemo sta da saljemo", valjda smo ovde da otkrijemo svaci ukus, a ne da moramo da trazimo pesmu za svako izdanje.

Radujem se debitantima. Što se istraživanja tiče, ko ima vremena i želje, bravo, to je lepa aktivnost. Ja sad imam svoju muziku i Discover Weekly na Spotify-u i to mi je sasvim dovoljno.

Bebo, niste li vi jednom slali onog nekog ludog šeika iz Omana ili Bahreina ili odakle već? 😂
Jaoj, sećam se toga! To je beše Arapin koji je tapšao na dodeli Nobelove nagrade ili tako nešto?
Nakon tog FSC-a sam se jedva, tek posle par meseci, oslobodio YouTube reklama za neke arapske orijentalne pesme! Nonstop mi je izbacivao takve predloge, i to njihove hardcore "narodnjake" i još ako nisam pri kompu kada se završi neka pesma, odmah krene neko da zavija i urliče, sačuvaj bože! o_O

Back