233. FSC - World Cup

Pa isto, zato se i zalim. Doduse jos uvek ne znam dali mi je naj naj favorit, ali definitivno je medju favorite.

Fali mi nekako i Waka Boom, ali nema dovoljno soba na meme-u. 😂
Mislim da ipak za Waka Boom nije bio taj hajp kao za ove navedene. A i znalo se da nije filhafriendly da izvuče i od njih bar neki sitniš od poena. :ROFLMAO:

Može prva tema u novoj 2023. godini hajp vs bojkot u kojoj će pjesme slati samo ovi što hajpaju, a glasovati samo ovi što bojkotiraju i onda pobjeđuje onaj koji ima najmanje poena?
Onda bi par forumaša moralo da bude u oba polufinala ili još bolje, da budu df...

Može, ja se javljam za organizaciju ako osvojim 13 mjesto u pfu

Filhy i Petar vole pesmu, znaci poslednji 😂
Po nekoj logici mislim da bi to baš trebalo da je dobar znak.

Kakav lažni hajp? Pola prisutnih se zgražavalo nad pesmom dok je trajalo slušanje. Nas nekoliko je imalo pozitivne utiske od starta.
Koliko se meni čini, samo sam ja imao zgražavanje od početka do kraja. Dobro, možda su je neki na početku doveli u vezu sa Džamalom u negativnom kontekstu, ali su posle ućutali. Onda to samo znači da sam bio previše glasan? 😀 Doduše, Mrm je verovatno još glasnije vagao na suprotnu drugu stranu i još mnogo duže, ali se tu našao naš najdraži En Dre Ghaa koji je zdravorazumski presudio rekavši "Većina je za Tunis"! 😂

Inače, dve Dodove najslabije ocenjene pesme (3-) su meni u samom vrhu na ovom FSC-u, dok se kod ocenjenih sa maksimalnih 5+ (kakav nizak kriterijum) jedino mogu donekle složiti sa ocenom kod evropskih pesama. :)

No, za sada, jako fino stojim sa ocenama kako kod Petra, tako i kod Dodoa, pa čak i kod Filhyja! 😀 ;)

Back