Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Milanače izaberi gde ćeš da legneš View attachment 213
go way ceca GIF by FolkEstrada.hr

E vidiš kad smo već kod simbola škorpije, mogli bismo i posebnu Horoskop temu da otvorimo na forumu, pa da se i tamo delimo na Sarine Škorpije i Zorjine Device (koliko znam to su im znakovi 😅)
Hmmm cudno, ja devica u horoskopu a mnogo mi vise prija Sarina energija nego Zorjina

Čini mi se da je Anđa neutralna u ovoj borbi trojca, dok se ljudi bore oko Sare i Zorje, mislim da Anđa profituje i vidim da su mnogi za nju već sad

Hmmm cudno, ja devica u horoskopu a mnogo mi vise prija Sarina energija nego Zorjina
Možda je do podznaka ili mesečevog znaka, nadam se da bi bilo većih astro stručnjaka od mene da nam daju objašnjenje 😁
Ja delim rođendan sa jednom od Luciferki, ovom koja ti više prija 😋

Najbolja za blejanje je sigurno Angelina, Zorja deluje kao zlobnica.
Prvo htedoh da ti kažem nemoj reći će posle Turbo (i Petar) kako se Zorja ovde vređa i ponižava, al s obzirom šta smo sve pročitali za Saru, a što pa da ne, nek ide didule

Čini mi se da je Anđa neutralna u ovoj borbi trojca, dok se ljudi bore oko Sare i Zorje, mislim da Anđa profituje i vidim da su mnogi za nju već sad
Ma de neutralna, Anđa i Sara se i inače druže, a sad se javno podržavaju i obe su rekle da ako ona ne pobedi da bi volele da pobedi ona druga. Ali da Angelina donekle sad profitira u polarizaciji, to svakako.

Pa devojka jeste arogantni narcis, mada ne mislim da je to diskvalifikuje kao predstavnika, jer je Joskimovic isto iskompleksirani narcis, pa je ESC legenda.

Iskreno koliko mi se svidja Zorijina pesma, toliko mi je ona kao osoba 0.
One stvari koje lajkuje njen muz su bas grozne, a iskreno i ona je u istom rangu.

Ja se iskreno nadam da je ona bolja od toga jer je pratim još od ZG, ali nmp više. Za Saru je rekla da je upoznala i da je bila fina i da joj je jednom dok je pevala u Knezu prišla. Ne znam, imam osećaj da će da izdrami ako ne pobedi, nadam se da nisam u pravu.

Status
Not open for further replies.
Back