Pisem pismo tinta mi se proli aman i ovaj tinte je korumpiran
Ponude za glasove u inbox (jos nisam glasao).
Specijalno za
Ro97, moji komentari (ne za sve) i ocene (za sve).
1. POLUFINALE
SOUTH AFRICA Sincerely Anne - Dying to Love You 9
ESTONIA Sandra Nurmsalu - Kevad on alati alles 8
GERMANY Purple Disco Machine, Sophie & The Giants - In The Dark 9 Zanimljivo, samo bi mi refren mogao biti jaci, bolji.
ISRAEL Noa Kirel - Pouch 7 Nadam se da ce biti bolja pesma za Evroviziju.
NETHERLANDS My Baby - Uprising 7 Refren je dosta dobar, ali mi se ne svidja taj glas u refrenu.
COSTARICA MishCatt - Goofy 8 Generalno mi se dopada i bila bi sigurno ocena vise, ali utisak mi kvari ovaj “agresivni” deo u refrenu. Kao da me toljagom udara po glavi.
ANGOLA Matias Damasio - Como Antes 10 Ne znam da li sam pristrasan (posto sam slao nesto iz Angole na proslom FSC-u), ali meni je ovo lepo. Bas mi njegov glas ide uz ovu pesmu.
COLOMBIA Karol G - Provenza 8
AUSTRALIA Jacob Lee - Demons 8
VENEZUELA Guaco - Lagrimas No Mas 9 Meni je ovo jedna opustena veselica.
GREECE Giorgos Kakosaios - I mia 10
TUNISIA EMEL - Kaddesh 9 Pocetak mi se bas dopada, a kasnije se malo pogubim, ali na kraju izadjem na pravi put.
FAROE ISLANDS Elinborg - Sjórok 9 Kad bih ocenjivao na osnovu uvoda pesme, ovo bi kod mene bilo na 1. mesto. I dalje mi se dopada, ali nekako mi se malo taj osecaj izgubi tokom pesme.
CUBA Chanel - Toke 8
GIBRALTAR Breed77 - El Rio 10 Utisak mi je da sam davno cuo ovu pesmu, svidela mi se i zaboravio. Sad mi je drago sto sam ponovo naisao na nju i lep je osecaj.
BRAZIL Ana Carolina - Quem de nos dois 10 Cini mi se da sam ovu pesmu cuo u audio verziji, ne bi mi se toliko svidela kao sad. Verovatno bi bila ocena nize. Sve u svemu lepo.
UNITED KINGDOM Aidan Martin - Hurting You 9 Pesma je dosta napredovala kod mene. Moram istaci da mi je ovo bolja nego njihova ovogodisnja pesma na Evroviziji.
2. POLUFINALE
CHINA Yuqi - Bonnie & Clyde 10 Pocetak pesme, strofe su mi odlicne, a i refren nista manje ne zaostaje. Jedino sto mi smeta u ovoj pesmi (spotu) je prekid tokom pesme i to mi kvari malo utisak (za ovo zna vecina). Inace, ne smeta mi uvek, ali u ovoj pesmi smeta mi.
JAMAICA Skip Marley - Lions 9 Jako dobra stvar. Najvise mi se dopada ovaj deo “Yeah, if ya…”
PHILIPPINES Sarah Geronimo - Tala 8 Ovde mi je duzina problem. A i nace je lepuskasto.
TAIWAN Qing Feng Wu, Aurora - Storm 7 Spot, video, kao da je radjen za neki film. Zaista prelepo. Pesma mi zaostaje. Fini glasovi, ali nekako se ne pronalazim u pesmi.
UNITED STATES Philmon Lee - Where Was Your Love 10
ITALY Nanowar Of Steel - Norwegian Reggaeton 9 Ako se ovo smatra parodijom, onda je jedna zanimljiva parodija. Svidja mi se ovaj grublji glas, ostavlja mi bar neki osecaj ozbiljnosti.
BELGIUM Mustii - Blind 10 Meni ovo zvuci kao nesto iz ’80-ih a na moderan nacin.
ROMANIA Minelli - Illusion 9 “Rampampam” mi je njena najbolja pesma, ali i ova mi se dopada. U stvari, u ovoj pesmi mi treba malo vise snage, energije. Par tegova bi pomoglo u kombinaciji sa nekim energetskim picem.
LEBANON Mashrou' Leila - Radio Romance 6
URUGUAY Jorge Drexler ft. C. Tangdana - Tocarte 6 Iako u spotu na jednom delu (cini mi se na beloj kosulji) pise “Tinto” vise od ovoga ne mogu.
NIGERIA Jacob Banks - Chainsmoking 9
SWEDEN GRANT - Waterline 9 Odlicna stvar. Mislim da cak moze da zavrsi visoko, TOP 5. Pa i da pobedi, sto da ne.
ARGENTINA Emilia - Mi otra mitad 8
ICELAND Elisabet - Sugar 7 Izdvojio bih glas, koji mi se dopada i refren koji mi je ok.
SAUDI ARABIA Dalia Mubarak - Eshrit Sinin 9 Dobar mi je ovaj melos. Bilo bi lepo cuti ponovo u finalu.
NEW ZEALAND Brooke Fraser - Kings & Queens 7
BENIN Ayra Starr - Bloody Samaritan 8
ECUADOR Alex Ponce - Cerrando Ciclos 7