Jao, rekla bih ti: bar da ne pijem sama kad ispadnem u PF, ali imam neki čudni feeling da se možda provučem ovaj put.Postajem FSC propadalo.![]()
Prošli put sam jedva prošla u finale, ovaj put sam, čini se, poslala prečudnu pjesmu da bih se provukla... Jedva čekam sljedeću godinu da nastavim u istom tonu!![]()
A možda i ne ispadneš, taman da mi se ukaže prilika da popravim moguću nepravdu prema tebi.Svi su glasali, sto bi produzavali rok
Bojim se da ovaj put ispadam bez obzira na fenomenalnu pesmu i onako osrednju konkurenciju![]()
Jeste li dobili jučer podsjetnik za glasovanje? Poslao sam u dvije poruke jer svaka prima 10 primatelja.
Sada vidio da jedna nije otišla jučer. Ne kužim. Inače, ostao samo Destry još glasati.
Pa ja obično ne mislim da ću proći (kao sa Velšankom (ono kad smo slali ispod 500k klikova), pa sam fulala i prošla), ili baš retko (kao sa k-popom, kad sam fulala, pa nisam prošla), tako dase u moje mišljenje za mene ne mogu ni sama uzdati.Ne znam da li mogu da prođem u finale, ali pesma se, po dosadašnjim komentarima na svim platformama, većini sviđa, ali skoro nikome ne nešto posebno.