233. FSC - World Cup

Postajem FSC propadalo.
😂

Prošli put sam jedva prošla u finale, ovaj put sam, čini se, poslala prečudnu pjesmu da bih se provukla... Jedva čekam sljedeću godinu da nastavim u istom tonu!
🤩
Jao, rekla bih ti: bar da ne pijem sama kad ispadnem u PF, ali imam neki čudni feeling da se možda provučem ovaj put.

Mnogi su tek sad dobili podsetnik. Predlažem da se pomeri za sutra proglašenje finalista.

Svi su glasali, sto bi produzavali rok 😂
Bojim se da ovaj put ispadam bez obzira na fenomenalnu pesmu i onako osrednju konkurenciju 😁

Pa nije Destry. Glupo je da bude dsq jer je sad dobio podsetnik, ovako će imati vremena da glasa.

Jeste li dobili jučer podsjetnik za glasovanje? Poslao sam u dvije poruke jer svaka prima 10 primatelja.
Sada vidio da jedna nije otišla jučer. Ne kužim. Inače, ostao samo Destry još glasati.

Ja sam ga isto dobio tik pre nego što sam ti i poslao glasove. Može se reći maltene u isto vreme.

Nije ni važno sad 😊 Bitno da sam stigao da glasam.

Ovih dana sam bio prezauzet.

Ne znam da li mogu da prođem u finale, ali pesma se, po dosadašnjim komentarima na svim platformama, većini sviđa, ali skoro nikome ne nešto posebno.

Ne znam da li mogu da prođem u finale, ali pesma se, po dosadašnjim komentarima na svim platformama, većini sviđa, ali skoro nikome ne nešto posebno.
Pa ja obično ne mislim da ću proći (kao sa Velšankom (ono kad smo slali ispod 500k klikova), pa sam fulala i prošla), ili baš retko (kao sa k-popom, kad sam fulala, pa nisam prošla), tako dase u moje mišljenje za mene ne mogu ni sama uzdati. :)

N7TjAYF.png

Dragi forumaši,
dobrodošli na predstavljanje rezultata polufinala.
Večeras saznajemo tko se uspio kvalificirati u finale World Cup-a.

Moje osobno mišljenje je da je ovo izdanje FSC-a izuzetno teško i oni koji su se kvalificirali su zaista bili za nijansu izvrsniji od onih koji se nažalost nisu.
Prvo ćemo krenuti s prvim polufinalom, a onda na drugo.

U svakom postu ćemo saznati jednu državu koja prolazi te jednu državu koja ne prolazi dalje. Nakon rezultata ćete vidjeti i listu bodova onih koji nisu prošli.
Sretno svima!

Last edited:
Back