Ja bih na tvom mestu pre nokautirao te koji su dali nulu, ili još bolje gađao ih kosmičkom prašinom.Ako jos netko spomene Brazil nokautirat cu se. Sta svi žalite za Brazilom, a dali ste mu samo 50ak bodova :/
Lijep pozdrav od nebitne forumske osobe![]()
@sparkle, tacno mi je bila sumnjiva ona ocena 1 za Mashrou' Leila. Mene je navela da pomislim da si ih bas ti i poslala.Odlicna je pesma.
A znaš li da već neko vreme žongliram idejom da se prijavim, ali me sve nešto strah, iz obrnutih razloga.Voleo bih da ja mogu da organizujem, posto volim tako te zezancije oko brojeva, takmicenja ... Ali zaista ne znam nista o banerima, bilo bi i sporo, previse jednostavno, ne bih bio toliko zanimljv oko prezentacija itd. Mada imam par tema koje bi se mogle naci na FSC-u. Jedna bi bila skoro bez ogranicenja, eventualno jedno, jer bih hteo da se takve pesme nadju na FSC-u koje su po mom misljenju skoro zanemarene, a mogli bi svi zanrovi.
Kolega, prvo ovoAko jos netko spomene Brazil nokautirat cu se. Sta svi žalite za Brazilom, a dali ste mu samo 50ak bodova :/
A onda... nekima je bio na 8 poena, ali možda nisu bili u mogućnosti, a možda to nije bilo dovoljno.Ja bih na tvom mestu pre nokautirao te koji su dali nulu, ili još bolje gađao ih kosmičkom prašinom.![]()
Voleo bih cuti te teme, organizacija je lako ukoliko imas vremena za to. Mini kurs o baneru se lako odradiKoliko mi je jako finale (u smislu prolaska mojih favorita) govori ukupan rang pesama koje nisu prosli u finalu:
2. Brazil
6. Grcka
15. Venecuela
17. Italija
18. S. Arabija
I naravno, neka odlicna pesma ce dobiti mali broj poena ili neka pesma koja mi je bas dobra da ostane bez poena. Negde susamo nijanse. Jedino 12p je zagarantovano. Od prvog momenta je tu i ne da svoj tron. Glasovi uskoro.
Kako god se Tetsujin odluci sa prezentovanjem glasova verujem da ce biti zanimljivo i lepo upakovano. Moze evrovizijski, kao sto Petar pise, ili kao na Mundijalu na ispadanje, sto MilanB pise. Ima jos drugih raznih varijanti.
Voleo bih da ja mogu da organizujem, posto volim tako te zezancije oko brojeva, takmicenja ... Ali zaista ne znam nista o banerima, bilo bi i sporo, previse jednostavno, ne bih bio toliko zanimljv oko prezentacija itd. Mada imam par tema koje bi se mogle naci na FSC-u. Jedna bi bila skoro bez ogranicenja, eventualno jedno, jer bih hteo da se takve pesme nadju na FSC-u koje su po mom misljenju skoro zanemarene, a mogli bi svi zanrovi.
@Endrega trebaju li ti jos one tabele? Mislim da je neko vec to postavio, ali mogu ponovo postaviti.
Verovatno cu za Specijal da objavim neki svoj ovogodisnji TOP 30 ili 40 FSC pesama. Imam sigurno preko 100 pesama koje mi se dopadaju.
Blago bitnimaEdit. da prokomentarišem ovo o čemu pišu Niko i Marko.
Jel realno da neko ovde forumaše deli na "bitne" i "nebitne"I blago onom kome je to toliko važno.
Edit. da prokomentarišem ovo o čemu pišu Niko i Marko.
Jel realno da neko ovde forumaše deli na "bitne" i "nebitne"I blago onom kome je to toliko važno.
Ne znam da li se sme ovako javno pisati o tome, tj. konkretno o temi.Voleo bih cuti te teme, organizacija je lako ukoliko imas vremena za to. Mini kurs o baneru se lako odradi![]()
Hmmm... Ako moze mogli bi smo se dogovoriti. Finansijski deo ne bi bio problem.A znaš li da već neko vreme žongliram idejom da se prijavim, ali me sve nešto strah, iz obrnutih razloga.
Recimo, meni je ovaj fotošop deo makar drag i blizak, ako i nisam sjajna u njemu kao drugi ovde. A isto sam nešto u tom điru imala na umu: sa što manje ograničenja da bude... raznovrsno.
@Ivana kakve su mogućnosti za saorganizaciju, ako sve dva člana dogovore? Ima li ranijih iskustava?
I ja koliko znam u pitanju je interna šala.Mislim da je to postalo neka vrsta interne forumske šale..Mada, šta znam.![]()