Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sad Sydney Sweeney GIF by euphoria

Aha, znači ipak je bila konkurencija Zorji, sad kad ne ide može se priznati.
Ne znam za druge, ali ja se zezam :D
I dalje mislim da je Alinina pjesma jača, ali da ne bi Zorja nešto fasovala sa bodovima da su obe bile u finalu, svakako bi Alina bila ispred (top 5). Saznati nikad nećemo 😩

Velika šteta za Alinu, ja koji čak ne volim etno priznajem da je ta pesma grmela. Ipak ne za Zorju, to što sada nema etno konkurenciju ne znači da bi prošla išta bolje od Balkanike, dakle 19. mesto.

Meni su Alina i Zorja nebo i zemlja, Sara mi je dosta sličnija rahmetli Alininom entriju.

Ne znam za druge, ali ja se zezam :D
I dalje mislim da je Alinina pjesma jača, ali da ne bi Zorja nešto fasovala sa bodovima da su obe bile u finalu, svakako bi Alina bila ispred (top 5). Saznati nikad nećemo 😩
Znam da se ti zezaš.

U Jutarnjem programu predstavila se Sara Jo. Što se tiče nastanka pesme, prvo su se u sobi okupili ona i Slobodan Veljković Coby. Ona mu je najpre dala neke smernice, želela je nešto mističnije, eksperimentalnije, i on je uspeo u tome, a Bojana Vunturišević je to upotpunila tekstom koji nakon svakog izvođenja ima neko drugačije značenje. U skladu sa nazivom pesme, imaće više muškarčina oko sebe na nastupu, a scenski pokret će itekako biti u fokusu. Žele da kao što je zvuk upečatljiv, da i vizuelno to izgleda upečatljivo i snažno. Beskrajno uživaju u pripremama. Kaže da se dosta toga promenilo od 2013. kada je bila na Evroviziji sa Moje 3 i smatra da će sad malo bolje predstaviti sebe jer se sada više pitala i misli da će to osetiti publika.​

OoTzUQ9.png

1zbiRdX.png

YpSVbrM.png

JYTtRQk.png

Slutim scenski promašaj
Ne bih išao toliko daleko, ali sam se baš nadao devojkama na sceni jer mislim da Sara baš ima taj gril group leader vajb. Na osnovu prethodnih nastupa i videa joj verujem da će pokidati, pa hajde da vidimo.

Status
Not open for further replies.
Back