11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

FSC časopis čista perfekcija, svaka čast Stole.
@Erin svi mogu glasati, jedino pobednici ne bi trebalo da glasaju za svoje predloge pa samim tim imamo specifičnu situaciju za koju iskreno ne znam kako je rešiti..:unsure:

Svaka cast za ideju, visoki sud ti oprasta korupciju
Visoki sud:
ace_2.jpg

Pa najbolje je da Stefan28 glasa od 12 do 2

Pa ne znam, jedino tako. Jeste malo bzvz, ali ne vidim drugi način. Eventualno da se malo modifikuje sistem glasanja samo za ovo izdanje, pošto smo imali sezonu koja je počela polovinom godine, a verujem da se tako nešto više neće događati.

A što se ovog pitanja ("tri pa jedan") za Drugu šansu tiče, lično nemam ništa protiv, ako većina želi.

Ja mislim da je najbolje da samo glasam 12-2. Moj 1 poen ništa ne znači, a glupo je da se remeti ceo sistem glasanja samo zbog toga.

Ja ću večeras napraviti rekapitulaciju svoje FSC godine, a sutra ću prokomentarisati vaše najbolje pesme koje su mi ušle u top 100 najslušanijih pesama ove godine. 😍

Ja se u trenutku jos i zapitala - a, ko je Milos28!:ROFLMAO:
Pijem kaficu i citam casopis. Super izgleda! Bravo Stole za ideju! :)

Posto Stefan ne moze da glasa za svoju pesmu, eto, neka Milos odabere jednu i neka to bude 1 poen:D

Bravo Stole, odlična priredba! 🙌🙌

Što se Druge šanse tiče, već znam koga ću da šaljem i mislim da će to i forumaši/ce izabrati tako da mi je svejedno koji je način biranja 😄

^ podrzavam tu ideju, taman imam 3 pjesme za koje se ne mogu da odlucim da saljem za drugu sansu

A i zanimljiviji je i svi hocemo tu opciju. 😁
A kako se ta 3 pa 1 akcija sprovodi? Tj. kako se glasa?
Izaberes 3 pesme (bez pobednicke) a ostali forumasi glasaju, cini mi se, po sistemu 5, 3, 1 poena. I tako ti izaberemo pesmu.

A kako se ta 3 pa 1 akcija sprovodi? Tj. kako se glasa?

Biraš 3 svoje pesme koje ćeš poslati Stoletu, a ostali forumaši glasaju sistemom 3,2,1 za onu koja im se najviše dopada. Dođe kao neka vrsta predtakmičenja.

5,3 i 1 mislim da je bilo za one nagrade, mada pogledaću baš tabele..

Back