11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Sad sam pogledala, ipak je bilo 2,1 i 0 na 9. Specijalu kad je Stevan organizovao, mada možemo mi i drugačije. :LOL:

Taman The Roop, Omađijan i Tataki, pa biraj koja je gore prosla 🤣

Meni je bolje kao što Tinte reče 5, 3 i 1. Da ipak postoji neki razmak između poena.

Ja iskreno ne bih mogla ni za tri lako da se odlučim, a kamoli jednu.

Koji god nacin bodovanja da bude, odgovara. Bitno je da bude ta opcija "3 pa 1". I meni ce biti tesko da se opredelim koje pesme da nominujem.

Daaakle, moja 11. FSC sezona in rewind bi izgledala ovako:

fsc.webp

Nikad uspešnija godina za mene, iako su izostali top 3 plasmani, pa i pobeda. Ipak nisam oborio rekord sa 6 vezanih finala za redom, već sam dostigao svoj prethodni lični od 6, ali ovo je definitivno najviše finala u toku jedne sezone, kao i najviše prolazaka za redom u toku jedne sezone.

Ono što je još bitnije od ovih brojki jeste da sam slao isključivo pesme sa spiska za slanje i to planiram da praktikujem i u narednoj sezoni. Vreme kad su se pesme istraživale za FSC je za mene prošlost. Pa na samom FSC-u sam kako bih otkrio nešto novo, dovoljno je. :D FSC i Discover Weekly na Spotify-u - puna kapa nove muzike.

Takođe bih istakao da je sve što sam slao bilo potkrepljeno nekim jakim vizuelnim delom, što bi se reklo audio-vizuelni spektakl :D, pa je svaki spot izgledao kao gotovo spreman nastup za neko pravo takmičenje. Ovo se desilo slučajno, ali je lepa činjenica. :) Jedino što ne mogu da prežalim je Aleksandrino ispadanje, ali to je što je.

Pogledajmo šta sam slao u recapu:​
Mislim da već znam šta ću slati na DŠ, ali svakako su dobrodošli svi vaši komentari o ovim pesmama generalno, pa i o tome šta biste voleli da opet čujete u DŠ.

Spomenuo bih još jednom da mi je drago što je #SlušamoFSC oborio rekord po posećenosti u fotofinišu i nadam se da će i u sledećoj sezoni biti toliko posećen i da će nekad doći svi koji se takmiče, to bi bilo zanimljivo čitati. :D Plan mi je da to slušanje bude još interaktivnije, ali nećemo o tome sad.

Toliko od mene o meni :D, sutra se bacam u "analizu" onoga što ste vi slali, zaista jaka godina za nama i mislim da u top 100 ima dosta FSC pesama.​

Gledam sad.
Bio sam sa 8 pobednika od 11 u istom pf-u i svakom sam dao poene u pf-u. Od toga na 5 poslednja izdanja.

Bilo koje od ove 3 pesme od ovih izvodjaca da se nadje u tvojoj drugoj sansi, ja zadovoljan.

Aleksandra Janeva, Owlle i Lukas Abdul. ☺️

Petre, odlicne pesme si slao, skoro sve mi se svidjaju, ali izdvojio bih tri posebne:

Denot sto ni nosi
Mirage
Colors

Zaista je sjajna ova ideja s FSC časopisom, bravo @Stole! Volim te stalne pomake u kreativnosti

@Petar, dosta dobrih pjesama od tebe ove godine, a izdvojio bih čak 4 sjajne - Apithano, Proud, Vaiduoklis i Klim jou Everest.

Meni je ova skraćena FSC godina bila ok, par sjajnih pjesama sam otkrio namjenski za FSC, poput Hostage i Cold, tako da hvala organizatorima na poticanju da tražimo. Žao mi je što sam ispao s WAF i WYNMY, mislim da su te pjesme svakako zaslužile finale, ali što da se radi. U svakom slučaju, znam svakako što ću slati :D

fsc.webp

Omiljena Petrova pesma mi je Mirage i definitivno je među boljim francuskim sa svih izdanja, a odmah posle Vaiduoklis baš sa njegovog Baltik izdanja, zatim Colors.

Meni je ova skraćena FSC godina bila ok, par sjajnih pjesama sam otkrio namjenski za FSC, poput Hostage i Cold, tako da hvala organizatorima na poticanju da tražimo. Žao mi je što sam ispao s WAF i WYNMY, mislim da su te pjesme svakako zaslužile finale, ali što da se radi. U svakom slučaju, znam svakako što ću slati :D
Tvoje i Stefanovo ispadanje sa VS izdanja :eek: ...the truth is out there 👽

Hostage, Wish I Never Met You, The Diary of Jane, Cold, Grateful 👌

Sta reci. Stole svaki put na vrhu svog zadatka.

Moja FSC ove godine je bila puna eksperimenta, otprilike imam koga bi slao za drugu sansu ali ako treba izbog lako moze da se odradi😇

@Petar volim većinu tvojih pesama, ali moram da izdvojim Mirage, Revolution, Les Maux Bleus koje su sve od mene dobile 12 😍

@Marko Hostage, The Diary of Jane, Cold su mi definitivno highlight tvog učešća ove sezone 😍

Mislim da bi se trebalo izjasniti da li ste za ovaj predlog oko izbora između 3 pesme, čisto da vidimo mišljenje većine. Pošto bi i tu svakako trebalo izdvojiti neo manje dodatno vreme za glasanje.

Back