ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Meni ovo deluje kao pametan potez, EMA nije bas davala rezultate, cesto su pravili totalno pogresne izbore (npr 2018)

• Like
Reactions: Mrm
I tako sebi sredio ucesce xD

Ova pesma im zapravo nije uopste losa, moze nesto slicno i za esc 🔥🔥
Cak i moze na esc jer je objavljena nakon 1. septembra. Moze jedna engleska verzija i bog da ih vidi.

Plašim se da bi skroz engleska verzija zvučala malo generički...
Ja bih ostavila barem jedan deo na srpskom/hrvatskom...

Odličan izbor 😍
Znam ih od ranije i imaju stvarno dobrih pesama, poslednji put mi se njihova ESC pesma baš svidela 2015. i izgleda da će se to napokon ponovo desiti ove godine 🥰

Pesma će valjda biti na slovenačkom, tako sam pročitala. Sem ako se nešto ne promeni.
Valjda su oni svakako hteli da se prijave na EMU, ali je javni servis odlučio da ovaj put preskoči održavanje i odabere ih interno.

Demoni skroz ok, a ako je nešto u tom fazonu onda mi je u startu veliki upgrade u odnosu na LPS. Generalno su mi nebitni na Evroviziji, osim pesama iz 2015. i 2019. (gotivim i Leino finale).

Meni Slovenija vrhunska 2019, tu pjesmu će teško nadmašiti.
2018. dobra, 2015. super, 2014. fino... Sve u svemu, u globalu je to ok u poslednjih 20 godina, ali nadam se da će JO da odradi dobar posao

Meni je Slovenija omiljena ESC država, tako da bolje da ne nabrajam šta mi se sviđa. Ono dno od prošle godine svakako ne.

Meni ovo deluje kao pametan potez, EMA nije bas davala rezultate, cesto su pravili totalno pogresne izbore (npr 2018)
Moguće da si upravu, svi volimo festivale, ali možda bude bolje i ovako, videćemo..

Супер избор за Словенију. Они баш вриште за бољим резултатима..

Ako su već birali interno, više bih voleo da je Batista Cadillac dobio priliku da ih predstavlja. Mada, ne zvuči mi ni ovo toliko loše.

Ako je tebi licno propao i ne interesuje te, ne znaci da ga automatski treba sahraniti. Ovaj JESC je za klasu bolje organizovan od one italijanske blamaze u maju.
Pa naravno da je to moje mišljenje. :ROFLMAO: Dakle da budem precizniji, iako neće biti sahranjen, moje OSOBNO mišljenje je da ga se treba sahraniti. 🥱:LOL:

Ne znam da li znate, ali otvorene su ESC Predictions. Skupljajte poene na vreme. :D

Back