Fudbal

A dobro, barem nije odlučio VAR koji je spavao kad nije trebalo. :D

Pa dobro, Argentina je bila bolja tokom većeg dela meča, a videlo se da im je više stalo do titule, tako da je realni i zasluženi šampion. :)🏆

Stvarno je bila neverovatna utakmica, dostojna finala svetskog prvenstva! ⚽

I Kilijanu svaka cast, ovog puta nije bilo dovoljno, mozda neki sledeci put.
Meni ce ovo prvenstvo ostati u najlepsim mogucim uspomenama, treceg dana prvenstva sam postao po drugi put otac, tako da bi svaki ishod na kraju pao u senku. Zalim za nasim neuspehom, ali imam vere da ce ovo biti iskustvo za naredna takmicenje. I za kraj jedna slika i odjavljujem se sa ove teme.

Attachments

• Screenshot_20221218_190703_com.twitter.android.webp
    Screenshot_20221218_190703_com.twitter.android.webp
    63.7 KB · Views: 9
Ma haos, skroz nezasluzeno VARgentina dosla do titule. Svi se slihtali Mesiju. Ma idi bre u persun.

Vidimo se u martu kad krenu kvalifikacije za Euro 2024.

Bolje finale u životu nisam gledao, barem ne pamtim, drametina prava, kad je došlo do penala znao sam da Argentina osvaja, prvenstveno zbog Martineza, inače jedini put kad je Argentina izgubila na ovom prvenstvu je tad kad sam uplatio 45 eura na njih protiv Saudijske Arabije, klasika xD

A druga klasika je da sam prije prvenstva uplatio jedan listić da će Argentina osvojit, Mbappe bit najbolji strijelac, Brazil bit prvi u grupi, a Srbija proći grupu, i već znate tko me rušio, za dobitak od 205 eura, još i veća klasika xD

20221120_213143.webp

Oboren je i rekord po broju postignutih golova na svetskim prvenstvima. Do sad je rekord bio 171 golova a od večeras 172.

Bolje finale u životu nisam gledao, barem ne pamtim, drametina prava, kad je došlo do penala znao sam da Argentina osvaja, prvenstveno zbog Martineza, inače jedini put kad je Argentina izgubila na ovom prvenstvu je tad kad sam uplatio 45 eura na njih protiv Saudijske Arabije, klasika xD

A druga klasika je da sam prije prvenstva uplatio jedan listić da će Argentina osvojit, Mbappe bit najbolji strijelac, Brazil bit prvi u grupi, a Srbija proći grupu, i već znate tko me rušio, za dobitak od 205 eura, još i veća klasika xD

View attachment 2783
Prosto nemoj više nikad uplatiti tiket i rešićeš se svih muka! :ROFLMAO:

@Ro97
Gledaj sa vedrije strane jer je bolje što su te naši u startu zeznuli nego da ti se sve poklapalo, a da se u samom finalu nešto izjalovi. 😀

Bravo za Argentinu!Zaslužili su,vodili su veći deo utakmice i sačuvali tu prednost nakon penala!Prvi put od 2002 neka južnoamerička zemlja i takođe neka vanevropska zemlja osvojila je SP u fudbalu!

Od dosadne i neinspirativne utakmice na pocetku dobili smo definitivno jedno od najuzbudljivih finala ikada. Kad se podvuce crta, zasluzena titula Argentine. Poceli su prvenstvo na najgori moguci nacin i uspeli su da vremenom dignu formu i osvoje prvenstvo na trijumfalan nacin. A Mesi je zasluzio da ovim peharom stavi pecat na svoju karijeru. Navijao sam za Francuze na ovom mecu ali Argentina je bila bolja i zasluzeno pobedila.

Cestitke i Milosu97 na pobedi u kladionici.

Argentina sabila prvi dio utakmice, kako je krenulo izgledalo je da će doći i do 3-0 do poluvremena, ali kako je počelo drugo, nekako kao da se umrtvila utakmica i ja kažem svojima tamo oko 60-70. minute, ovo ide na 2:2, gledajte kad Francuzi okrenu, dovoljan je jedan dobar momenat. I tako i bi, tad se baš razigrale obe ekipe i dobili smo jednu od najboljih utakmica generalno a svakako najbolje neko finale od 2004. na ovamo, tj. otkad se ja sjećam 😂

Zaslužen trofej Argentine, mada i da je Francuska osvojila, isto bi bilo zasluženo nakon ovog finala, ali drago mi je zbog Argentinaca jer mislim da njima kao narodu ovo mnoooogo više znači, što se vidjelo i na ovim snimcima slavlja, a i na tribinama.

Back