11. FSC SPECIJAL - Welcome to Stojkoland

Koliko će dobrih pesama morati da dobije 0 poena ili neki sitniš. Ovo će biti baš jako izdanje.
Stole, baneri kao i uvek odlični. Odmaraj sada i brz oporavak ti želim.

Nastavljam gdje sam sinoć stala...

@Tetsujin
Ben Platt - Older
Sve po starom, slabo nam se poklapa ukus. Prosjek u pf: 2.3, u f: 2.2.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 2.0, u f: 0.6.

@Nije sve tako sivo
Varang Nord - Svietņeica
Zanimljivi izbori pjesama; nisam uvijek imala priliku davati bodove zbog različitih polufinala. Prosjek u pf: 0.8, u f: 2.00.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 2.8, u f: 0.4.

@Destry94
Journey - Don't Stop Believin'
Ne mogu vjerovati da smo samo tri puta bili zajedno u pf. 😱 Prije su mi se više sviđale tvoje pjesme, u ovoj sezoni nisam se baš pretrgla od dijeljenja bodova. Zato si ti bio darežljiviji. Prosjek u pf: 1.3, u f: 2.2.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 4.3, u f: 5.0.

@Niko
Blind Channel - Died Enough for You
Skroz neloša sezona iza nas. Po bodovima malo bolja za mene, nadam se da ću se odužiti sljedeće godine. Prosjek u pf: 3.0, u f: 3.5.
Tvoji bodovi za moje pjesme - prosjek u pf: 6.5, u f: 5.2.
@Margy - Nadam se da će ti se dopasti moje pesme u narednoj sezoni više nego u prethodnoj! A nadam se da će meni nastaviti da se sviđaju tvoje pesme!

Iznenadila si me u ovoj polu sezoni što si često slala pesme van svog muzičkog ukusa ili van nekog ukusa kojeg sam ja zamislio da je tvoj ukus ako me kontaš :ROFLMAO: Ali to je i dobro. Lekcija i za mene da nikad ne trebam da definišem nečiji muzički ukus i da je on fluidan i da se može i treba menjati!

Prije svega, bravo Stole za grafike!
Čestitke dodo na pobjedi na Reviji, zasluženo, a i hvala svima na glasovima za Chicu, zamalo top 3 ali svakako, 4. mjesto sjajno za sjajnu pjesmu 👏

Imate spisak u trecem postu teme. Glasanje pocinje sutra u 9:00, a zavrsava se u ponedeljak, 26. 12. u 20:00
Hvala svima na pohvalama 🥰

Ko ce biti dovoljno ljubazan da nam napravi Spotify plejlistu

Dajte promijenite sustav glasanja, nek sve pjesme dobiju poene, glupo je toliko pjesama ostavit bez bodova, a i specijal je, znači može drukčije. Nek se glasa 27-1 il već nekako drukčije

Na takvim glasanjima je najgore biti kao Edurne, većini dobar ali za 11. ili 12. mjesto, ispušiš za poene, a Bojana izdominira kod par zemalja samo i završi u top 10 iako je prosječan plasman kod publike lošiji od Edurninog. Nadam se da ću biti Bojana

Sitna su slova, a nemam naočare pa sam izostavijo, isprike :p
Izvinjavam se ja. Bila sam u 4 prozora istovremeno, zaboravih da kažem bitno... nisam okačila listu. A mislila sam (da kažem, ne da okačim). I još sad ne kapiram šta pričaš, a ono... pola mi posta pojelo odsustvo mozga.
Mea culpa.

Sledeće godine pravim liste.
Ako slažem, primam kaznu. Ako se neko seti da me prozove.
Ko me zna, zna da kazne isplaćujem u vidu čokoladnih torti, osim ako oštećeni ima drugačijih prehrambenih želja.

Rangiraću sve pesme čisto da vidim ko bi mi bio 11. i 12.
A inače ih ne rangiraš?
Ja ti kod mene mogu reći i ko dobija -16, i gde dođe moja pesma (po mom mišljenju, ofc)
Tj. moći ću ti reći, nisam još završila. Ali u principu i inače.

A ostali? Da li napravite ukupnu listu, ili pesme koje dobiju krompir, milosrdno ostavite u grupi 0+?

Prvo izdvojim sto mi se sviđa, pa onda eliminiram dok ne dodem do 10 pjesama. Nekad se desi da mi pol pjesama ne sviđa, pa poklanjam ocijene

Ja rangiram pesme jedino kada sam prinuđen da glasam na taj način, kao što je bio slučaj na Stefanovom FSC-u.
Ne smatram za potrebnim da znam da li mi je neka pesma na 16. ili 17. mestu zato što to nije od pomoći toj pesmi - svakako dobija 0 poena. Fokusiram se na pesme koje mi se dopadaju i trudim se da njih rangiram što je bolje moguće.

Ja imam posebnu formulu za glasanje koja je tajna, jedino što je javno je to da prvo naravno kako i treba podijelim nule svim tzv. hajpovanim pjesmama/favoritima i onda idemo dalje 🍨

Back