Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Preliminarno:

ja sam tim profesora norveškog jezika ...
a dobro je što je tu i Anđa.

Nema problema što se nas tiče, ova neka imena su tu jer su " imena" a i štele rade.... pa hvala Bogu neka i njih.

OČEKUJEM JAVLJANJA PETRA11 ....
PERO UKAŽI NAM SE PODHITNO

Apsolutno! Zato se ne potresam preterano oko imena vec mirno cekam spisak, a potom i objavu pesama jer znam da ce biti makar dve konkurentne pesme za esc.
Što bi rekli na Tviteru - NOBODY MOVED.

Goca Lazarevic spremila Vidovdan 2.0 hehe

Najveci plot twist bi bio da joj je Joksimovic uradio pesmu u stilu onih negovih narodnjaka za Halida, Tomu it'd.

• Love
Reactions: FFM
Ko bi rek'o čuda da se deeeeseee.

Elem, ja sam došao do informacije da se na konkurs prijavila i jedna poznata beogradska dreg kraljica u duetu sa jednim DJem.

Ma oko Goce će biti hajpa kao oko Nede i svi će pisati da je gospođetina.

Sad joj svi aplaudiraju i svi viču bravo!

Ja od Kebe očekujem nešto što su Evropljani krstili imenom balkanska balada. Biće to prilično izlizano, ali daleko od lošeg.

A ja opet mislim da on ima neku brzalizcu zaraznog ritma (imao je on takvih )... i da iskače iz onog svog klasičnog fazona jer je to Bože moj pesma za esc.
Uostalom čovek je pre izjavio da prati sve uvezi esca i da bi želeo jednom da učestvuje na našem izboru. Pa hajd baš nekaga da vidimo šta je smislio.

Preliminarno:

ja sam tim profesora norveškog jezika ...
a dobro je što je tu i Anđa.

Nema problema što se nas tiče, ova neka imena su tu jer su " imena" a i štele rade.... pa hvala Bogu neka i njih.

OČEKUJEM JAVLJANJA PETRA11 ....
PERO UKAŽI NAM SE PODHITNO
Pa evo, tu sam... pisem pa pisem :D

Ovde već sahrana, a nije izašao ni zvanični spisak. Bože me sačuvaj. Valjda smo ove godine naučili svi da nekad i podrumare mogu da iznenade?! I to plasmanom u top 5 na ESC-u.

Pa ko bi rekao na PZE 22 da će Naiva npr. pokidati onoliko pesmom?
Well, "pokidati onoliko" je overtstatement. Bila je dobra, ali je činjenica da se Beovizija nikada nije zaista vratila u svoja rana zlatna vremena, iako je činjenica da je prethodne dve godine bila napredovala.
Trenutni spisak ne obećava preterano, ali hajde da vidimo.

Iskreno, meni imena uopste i nisu bitna, ipak je to takmicenje pesama. Tako da sahranjivanje beovizije samo na osnovu imena ucesnika bas i nema smisla. Meni je prosla godina bila top sto se tice pesama i barem 4 je moglo da konkurise za esc, a nije kao da je bilo bog zna kakvih imena(zvezda).

Ja se u svakom slučaju za sada ovako naslepo najviše radujem Goci Lazarević, jer je to sigurno nešto interesantno.

Pa evo, tu sam... pisem pa pisem :D
:) :ROFLMAO:

molim te javi ako ima neka " filmski skupa" pesma ...koristim se tvojim izrazima iz 2016 godine :p
a možeš i samo meni da šapneš na PP ovde.

**********************************************************************************************
p.s.
za dušebrižnike :

apsolutno nema meltdown-a
Ide podrška SVIMA. Nekom samo malo više.
Široke sam ruke ove godine, dobio sam unaprađenje i to još kakvo.

Last edited:
Well, "pokidati onoliko" je overtstatement. Bila je dobra, ali je činjenica da se Beovizija nikada nije zaista vratila u svoja rana zlatna vremena, iako je činjenica da je prethodne dve godine bila napredovala.
Trenutni spisak ne obećava preterano, ali hajde da vidimo.
Ne slažem se, ali imaš pravo na pogrešno mišljenje. :D

Status
Not open for further replies.
Back