Pesma Evrovizije 2023 - SRBIJA: Konkurs

Status
Not open for further replies.
Znači Goca će sebi da sabere i manje glasova nego što je dobila.

Olivera kad je pustila pesmu i čula Kebin glas 🤗
jelena-karleusa-dancing.gif

Pa ova starija imena su dobra da privuku i stariju populaciju, prošle godine je baš bilo mahom sve modernijeg zvuka za omladinu.

A ovo su samo 4 imena, opet kažem, a realno, Keba i Goca su prilično velika imena 😄 a i Tijana je poznata svima. 4 od tipa 36 učesnika konačnih, zanimljivo je svakako.

+ Anđa očekivano skroz, ima cijeli album spreman i sigurno je prijavila nešto odlično 👏👏👏

Kad videh Zejnu, zamislih se, kakav bi bum bio da se na spisku pojavi Maja Marković sa Čedinom pesmom.

Zapravo nijedno od ovih imena ne može biti krš, osim možda Frajli.

Goca i Keba čak i da bude krš, barem će biti autentičan krš i meme materijal za negujmo.

Ali zašto Frajle smatrate kršom?
Pa ovogodišnji Island je totalno tip pesme koji bi one mogle imati.
Jeste da je za lizanje patosa u finalu, ali opet je pesma za finale, a svakako ima lokalnu podršku i hajp.
Dosadnjikavo, uglavnom zaboravno, pauza za pišanje.

Doduše potpuno sam za da budu tu na Beoviziji da bi bila žanrovski što sveobuhvatnija

https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/4075322/i-keba-bi-na-evroviziju-iznenadjenjima-nikad-kraja

Zoe Kida uradila pesmu Tijane, nije duet

Dobro, sada već dobijamo neke konkretne informacije.

Ne znam, meni one i nisu nešto otkad je Marija napustila grupu..
Ali zbog raznovrsnosti, da, neka budu prisutne.

Keba i Goca Lazarević bi mogli biti zanimljivi za gledanje..:D

Angellina DA, doduše pre bih je na festivalu kao autorku, ili sa nekom pesmetinom poput Budi u blizini, mada kao nije skroz fer da je otpišemo za brže pesme posle onog nazovi flop nastupa, jer nema naročitog iskustva.

Jesu Keba i Goca za zezanje, ali pre u nekom RTS show programu petkom, a ovde bih radije da imamo bar nekoliko konkurentnih pesama i odaberemo najbolje za Liverpul.

Angellina DA, doduše pre bih je na festivalu kao autorku, ili sa nekom pesmetinom poput Budi u blizini, mada kao nije skroz fer da je otpišemo za brže pesme posle onog nazovi flop nastupa, jer nema naročitog iskustva.

Jesu Keba i Goca za zezanje, ali pre u nekom RTS show programu petkom, a ovde bih radije da imamo bar nekoliko konkurentnih pesama i odaberemo najbolje za Liverpul.
Prošli put se usrala potpuno, mislim da je dobro što se prijavila ponovo. Ovo je redemption arc za nju.

Sad nešto sporije, da se dokaže i da nema potrebe da pleše

Naravno da je i Angelina kul, ali ja stvarno očekujem neki bum, nešto stvarno iznenađujuće.
I pod time ne smatram Kebu i Gocu.
Ako se već takvi ljudi prijavljuju, radije bih Nadu Topčagić.

Prošli put se usrala potpuno, mislim da je dobro što se prijavila ponovo. Ovo je redemption arc za nju.
Sreća tvoja što devojke već uredno spavaju jer se rano bude, inače bi odmah pozvale Miloša u pomoć da te banuje za ovo nepristojno izražavanje, sram da te bude.🥶😡😁
Pazi šta pišeš jer grupno napadaju, te ako jedna samo krene u ofanzivu 😁 a ti si još nov uz to, naj.bo' si. 🙃 Čak ni ovo ,,aktivan član" 😁 neće da te spase. Ima da te brate pocepaju gore nego ameri i britanci ruski gasovod.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back